Megint a nemzetnek nevében okádnak...

Barak László - excl. | 2009. november 23. - 21:23

Alant egy Pogány Erzsébet nevű pártkofa minapi mocskolódó sorai után további „lelki hányadék“ kerül megjelenítésre. Szepsi-Felvidék csahos pszichopatája, az MVSZ felvidéki OT alelnöke, a Kárpáti Harsona meg a Honlevél főmunkatársa, no és nyilván az echte magyar kutyák faszán szkíta vitézkötésként is díszelgő Mihályi Molnár László jóvoltából...

A „magas rangú elkövetőa klasszikus feljelentést a Duna tévé szerkesztőségének (és a Kárpáti Harsonának) küldte meg abbéli fölháborodásában, hogy nyilatkozni merészeltem kb. másfél perc időtartamban a médium TÉRkép című november 17-i műsorának arról, miként éltem meg az 1989-es rendszerváltást.

Rudas Dórától, a Duna tévé pozsonyi tudósítójától ezúton kérek elnézést, amint normális olvasóimtól is, mert közszemlére teszem Mihályi Molnár szövegét anélkül, hogy akár egy fél mondat erejéig is vitára méltatnám.

Tisztelt Szerkesztőség !
Őszintén sajnálom, hogy egykori kedvenc televíziómról úgy kezdenek leszoktatni, hogy magyarellenes riporterek és riportalanyok szerepelnek benne értékmutatóként, s ezzel tovább rontják a helyzetünket. H. Rudas Dóra már bizonyított azzal, hogy mindig a magyar nemzet kollektív jogai ellen fellépő MSZP-SZDSZ árnyékában csellengő felvidéki politikai kalandorok hűséges társa, kiszolgálója, politikai megrendeléseinek teljesítője volt. Ez a támadás a DTV részéről legalább olyan, mint a Malina Hedvig elleni brutális agresszió s utána a kormányszintű hazudozás. Barak László már diák korában is egy bukdácsoló, társait lenéző, a kommunista pártapparátus védelmét élvező élősködő volt, s jelenleg is minden jel arra utal, hogy magyarellenes körök számára politikai megrendeléseket teljesít. Egyes hírek szerint 1989-ben a dunaszerdahelyi járási kommunista bizalmas összejövetele után (ahol az volt az utasítás, hogy épüljenek be az új pártokba) jelentkezett bársonyos nyájassággal forradalmárnak. Az általa (érdekes pénzekből) uralt blaszfémiás hírportál egyáltalán nem népszerű, és alig olvasott (szinte csak a  szellemi kútmérgezéssel foglalkozó napilap reklámja miatt kattintanak rá).  Ezek után aztán ugyancsak "hiteles" kép vetülhetett a TV nézői elé a felvidéki magyarok szerepéről ebben az időszakban. Olyan, mintha a nándorfehérvári csatáról a török szultán tanácsadójától kérnék a tudósítást a magyarok számára, amely úgy fogalmazna, hogy a keresztény söpredék egy picit leállította a dicsőséges hadjáratot, avagy még mindig Marosán György értékelését hitelesítenék az 1956-os forradalomról. Jogukban áll, de ezek után vegyék le a nemzet televíziója reklámszöveget, illetve írják oda, hogy melyik nemzeté, de ne a magyart.
Sajnálom, és kár, hogy tovább már nem tudom támogatásomról biztosítani a Duna TV jelenlegi értékzavaros vezetését.

Mihályi Molnár László, Szepsi-Felvidék

MVSZ felvidéki OT alelnöke

A Kárpáti Harsona és a Honlevél főmunkatársa”