Politika és évértékelő: Mérsékelt demokrata egy gondolattal ért egyet - Minden magyar emberre szükség van, ahhoz új politika kell!

tagholnap | 2017. február 10. - 23:14
Mérsékelt demokrata politikai szemlélettel Orbán Viktor évértékelő beszéde egy ponton találkozik Magyarország érdekével - állítja Országbíró Zoltán:Minden magyar állampolgárra szüksége van Magyarországnak. Ma a hatalmi politika jó döntéseit a konstruktív mérsékelt demokrata politika támogatja,a magyarság ellen ható döntéseitől és politikai nyilatkozataitól elhatárolódik, azokat elveti! Társadalmi hatások azt mutatják emberi életeken át, új politika szüksége mára elvitathatatlan,a még létező magyarság érdekében. Egyre kevesebb az évértékelő alapján, az okos hatalmi politikai reform esélye.

 

Mérsékelt demokrata politika számára világosan látható, hogy a látványos beruházásokra használt források nagy többségben Európából érkeznek.

 

Magyarország sikere - jelenleg a magyar emberek munkájának sikere, illetve európai emberek pénzének sikere.   Európa forrásait adja a magyar fejlesztéseknek, azt bizonyos csoportok saját javukra megcsapolják.

 

Mérsékelt demokrata elvárás az összes OLAF jelentés nyilvánosságra hozása.  Magyarország sikeressége a szegénység felszámolása, megszüntetése esetén fogalmazható meg!

 

Máris elköteleződve, kamatokkal fenyegetve?  Mérsékelt demokrata külpolitikai vélemény: Tanuljunk a történelmünkből!

 

Mérsékelt demokrata politika az európai források túl gyors lehívását és ennek leple alatt, annak herdálását elutasítja.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, ma már  pusztán egy gondolati ponton ért egyet Orbán Viktor évértékelő beszédében elhangzott gondolatokkal:

" Minden magyarra szükség van."

 

Mérsékelt demokrata politika az alkotmányban is megjelenő emberi méltóság érvényesítését hiányolja a magyar politikából, magyar jogalkotásból!

 

 

Egyszerű munkákból élő magyar emberek számára a magyar politika, a magyar jogalkotás nem adott megnyugtató választ a rossz devizahitelezés csapdájára!

 

Szegény dolgozó családok kilakoltatása tavaly újra felerősödött?!

 

 

Sem az e-pereskedés, sem az elektronikus eljárások nem az egyszerű magyar dolgozók joghoz való hozzáférését támogatják.

 

Esélyük egy tisztességes igazságszolgáltatásra folyamatosan csökken.

 

Minden magyarra szükség van, de ahhoz új politika kell! - fogalmazza meg a mérsékelt demokrata politika!