Politika és a magyar ma! Politikai formáló a tűzifa piac, a távhő, a jogállamiság, a járvány jobb kezelése lesz!

tagholnap | 2022. augusztus 4. - 08:17
Politika Magyarországon most? Új helyzet, új politikai térerő van! Országbíró Zoltán véleménye: Államférfi feladat a bürokrácia és állami vízfej visszanyesése! Politika most és ma alakulásáról – a háborús háttér miatt – mérsékelt visszafogottsággal fogalmazható meg politikai vélemény.

 

Politika Magyarországon most? Új helyzet, új politikai térerő van!

 

Politika most és ma alakulásáról – a háborús háttér miatt – mérsékelt visszafogottsággal fogalmazható meg politikai vélemény.

Még a választás előtt leírásra került részünkről: Mai magyar ember, akár már reggel népmesei buzgalommal fut neki a balesetveszélyes, meredeken lejtő választásnak Magyarországon…   A többit minden magyar tudja ma!

 

Mindenképpen új helyzet a magyar gazdaság, belső piacok állapota és a háború hatásai……….Hat a magyar politikai térben!

Jó politikus most támogat mindent, ami az embereknek könnyebbséget hoz a pillanatnyi döntésekben, ésszerűen.

Ilyen jó döntés a limitált kedvezményes fogyasztás, bár végszámai korrigálandóak lehetnek a nehéz télre!

 

Döbbenetes viszont a járvány utáni, napi szinten rohamozó, gátlástalan követeléshullám a lakosság és cégek felé, valamint a teljesen aránytalan állami szféra és kormányzati vízfej – szükséges minisztériumok hiánya mellett!  A bürokrácia visszametszése igazi államférfi feladat ma!  

financial-equalization-1015280_960_720[1]

Aktuális politika..

 

Új helyzet van, mind a kormányzatnak és hatalomnak, mind az ellenzék még hitelesnek gondolható szereplőinek……

 

A politikai tér új térerőhatásokat kap, attól függően mit tesz, hogyan tesz a hatalmon lévő párt és a kormánya!

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikai véleménye“Ma a politika a tűzifa piac és hozzáférhetőség, a panel lakótelepek megfelelő fűtése, az új járványhullám jobb kezelése és a jogállamiság szakadék mélységű problémáinak tovább mélyülése politikai térerejében fog formálódni.”

 

orszagbiro_zoltan1

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata

 

Mérsékelt demokrata politikai látásmóddal az is körvonalazható, hogy a hatalom és kormány jó válságkezelése esetén, esetleges eddigi és nagyon valós jogállami sorvadás, valódi reparálása esetén, valamint az ellenzék őszinte és népi retorikája hiányában az EP választáson alig lesz jelöltje aki kijut az Európai Parlamentbe!

 

Politikus most Magyarországon a tűzifa piac, távhő, jogállamiság, járványhullám politikai térerejében él a pártokban, vagy párt nélkül.