Politika és Magyarország! Politikai termék kontra fogyasztói kosár 2019 mai Magyarországon!

tagholnap | 2019. január 18. - 16:51
Mérsékelt demokrata politikai kérdés is:2019 éve lesz, amikor a drágán vett nemzetközi gyártású politikai termék helyett az ember és a fogyasztói kosár írja át a magyar politikai idő változásait?! Magyarország ma milyen út választásával, milyen politikai termék hangoztatásával tervez magyar jövőt?

 

2019 éve, amikor a drágán vett nemzetközi gyártású politikai termék helyett az ember és a fogyasztói kosár írja át a magyar politikai idő változásait?!

 

Számos jel mutatja ma, hogy ma Magyarországon a rendszerváltás politikai pártjaiban valós idő, valós tér mellett zajlik a magyar politikai Black friday.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény a nyilvánosság előtt, hogy a választó nem szabad, hogy megfeledkezzen a tényről, hogy minden politikai párt és annak programja – valóságban politikai termék.

Egyes politikai álláspontok saját műhelyekben, más politikai termékek (pl. Soros ellenes kampány stb.) drága euro összegek megfizetése mellett nemzetközi politikai konyhákba alakulnak ki.

 

A magyar emberek saját valós életükről való közös gondolkodása hozza a magyar jövőt a magyar történelemben mindenkor.

         

 

Politika Black Friday az, amikor az utcán tüntetnek a politikai termék kárai miatt!

 

A politika Black Friday sodrása akkor áll elő a mai Magyarországon is, ha a valóság és a politikai termék, majd a mögötte lévő döntések a politikában teljesen elválnak. (Kontraszelekció, társadalmi párbeszéd nélküli politika stb.)

 

Mérsékelt demokrata politikus, Országbíró Zoltán már 2010-ben megfogalmazta, hogy az akkor politikai győztes számára, a politikai termék egy emberközpontú jogalkotás és politikai döntési reform mellett lehetett volna több évtizedes siker – egyben valódi felemelkedés Magyarországnak.

A kortárs legvidámabb barakk – mérsékelt demokrata politikai elgondolása nem egyenlő a buli turizmussal, mert csak a magyar állampolgár lesz a kárvallottja……………….

 

 

Államférfi a politikai döntésekben nem csak a statisztikai kiadásokat figyeli, hanem az emberek, a magyar ember valódi fogyasztói kosarát, annak bővülését teszi a siker egyik értékmérőjének!

 

Szomorú valóság volt , hogy a Gyurcsány féle kormány a devizahitelesek tömeges kihívására nem tett semmit, időben beérkezett jelzésekre sem, de a TV, rádió a milliárdokról beszélt.

 

Ma új idő a politikában, új helyzet az emberek életében, hogy az emberek és a fogyasztói kosár erőt mutat a politikai tér több oldalán, új út szükségét mutatja a magyar politika résztvevőinek!

 

A kortárs, mai magyar emberközpontú, a valóságban gondolkodó magyar ihletésű politika mindig több jót hozhat még a politikai termékek piacán is.

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodás lényege, hogy a magyar emberek saját valós életükről való közös gondolkodása hozza a magyar jövőt a magyar történelemben mindenkor.         Külföldi politikai termék csak a választáshoz lesz jó..........