Politika Magyarországon! Lesz-e különbség a magyar politikai válogatott és a magyar foci válogatott között?!

tagholnap | 2018. március 6. - 10:04
Magyarországon a választás 2018 talán legfontosabb eseménye a magyar tudatos állampolgár, tudatos választó számára. Milyen lesz a választás napjára a magyar politikai válogatott?

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a tudatos választók, tudatos szavazók egyre többen vannak.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikai meggyőződése, hogy “Optimális országgyűlési képviselő-jelölt jellemzően független – nem vett részt kudarcos kormányzati politikában vezetőként, prominensként – tevékeny civil hátterű, vagy következetes hitélettel élő magánéletében, saját szakmával, komoly szaktudással rendelkezik, gyerekei vannak, európai értékrenddel él, a magyar–magyar megosztottság ellenzője.

A magyar politikai válogatott csak akkor lehet jó, ha a jelöltek legalább fele nő. 

Ha nincs a politikai kultúra erős változása, akkor a mai pártpolitika továbbra is fenntartja a választóktól idegen politikát Magyarországon!

 

 

Mérsékelt demokraták várakozása a választás 2018 változásaiban, hogy “Civilek, nők és professzorok kerüljenek a képviselő-jelöltek közé a választás napján“!

 

Ma sokféle vélekedés van a képviselő-jelöltek sokasága miatt.

 

Azonban a sok párt indulása, minden médiumban erősnek tartott párt számára kockázat lehet. Ez alól egy párt sem mentesül.

Másfelől az önálló, független, régióban (több megyében) ismert pl. professzor, polgármester, érdekvédő, néptáncos jelölt is lehet valódi esélyes egy minipárt keretei között indulva – elkerülve az amortizálódott mai vezető politikai pártokat.

 

Minden tudatos választó részéről jogos elvárás, hogy a rendőrség, választási bizottság, bíróság a választási csalásokat megfelelő figyelemmel, következetesen kezelje!

 

Kik futnak ki a tényleges választás napján, milyen lesz a kifutó politikai válogatott Magyarországon?   A jelölő pártok felelőssége most igazán nagy.

 

Magyarországon a választás 2018 talán legfontosabb eseménye a magyar tudatos állampolgár, tudatos választó számára.

Milyen lesz a választás napjára a magyar politikai válogatott?

Milyen lesz a parlamentbe bekerült politikai válogatott?