A politikai trend adott, Magyarországon most hol a valódi politikus, hol vannak a pártok?!

tagholnap | 2022. június 30. - 11:47
Magyarország most a valóságban politikai egyterű lett, a geopolitika közlekedő edényében, Európában furcsán érzi magát. Mit gondol ma egy mai magyar a 2022 évi választások számairól? A voksokból látszik folyamatosan……Országbíró Zoltán politikusi véleménye szerint!

 

 

 

Mai idő?  Magyarország most politikai tér szerint egyterű!  Önkormányzati választások ezt mutatták!

 

Sok oka van a magyar politika tér túlnyomásos állapotának, míg ellenzéki oldalon, helyesebben a minden más politikai gondolat (melyek közül vannak hitelesek és reálisak stb.) oldalán a politikai vákuum létrejöttének.

Mit gondol ma egy mai magyar a 2022 évi választások számairól?  A voksokból látszik folyamatosan……Latabár Kálmán után egy film a selejt bosszúja sejlik fel, de a vidámság szikrája nélkül!

 

Magyarország himnuszban már megénekelt balsorsa mai, kortárs politikai értelemben a minden zegzugát átható kontraszelekció.

Mérsékelt demokrata politikus pontosan megélte, tehát tudja – a mai sokszínű politikai karakterek nem véletlenül nem teljesíthetik ki országnak hasznos adottságaikat……..Hol vannak a négyévenként felbukkanó politikai, retorikai szereplők?

 

Karizmatikus, politikai elvekkel bíró politikus ma a pártok között gyorsan elvész a magyar közélet számára.

Önkormányzati időközi választások jelképesen a pont, a mai politikai idő szerinti i-re! Hol vannak elv és érték szerinti pártok?       E politikai tér egy lehetőséget kínál a következeteseknek: sans étiquette.

 

 

politika

Országbíró Zoltán – sans étiquette

 

 

Mielőtt a pártok formálódása, születése, hanyatlása előre vetítené az ország sorsát, tegyük fel a kérdést joggal: Hol van a nagy támogatók köre?   Hol van a profi szemlélet?  Pénz mellé művész kell, akár operett, akár politika a műfaj!

Századelőn a szegény festőművészeket megtalálta a mecenatúra, ma hogyan nem?

 

 

Mai politika legnagyobb kérdése van-e európai magyar nagy támogatói szűk kör és van-e profi szemlélet, ahol a politikai karakter és tehetség felkutatása, felemelése megtörténik?!  Régi lakájpolitikai recept, csak politikából megélni akarók kéregető receptje eredménye már látszik újra és újra megmutatva lényegét – 2022 választásai!

Nagy támogató részéről a tehetségkutatás, a már meglévő, piacon található tapasztalt és önálló személyiségek felkutatása politikai HR kérdése……..Hol maradt el mindez?  Egy gyár dolgozhatna így?

 

 

Magyarország most a valóságban politikai egyterű lett, a geopolitika közlekedő edényében, Európában furcsán érzi magát.

A háború árnyéke, a járvány és további vészhelyzet az egyterű politika hatékonyságát megnövelheti!

 

Mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán politikai véleménye: “Jó politika a mindenkori politika esszenciája, bármely politikai erő képes lehetne rá!   Jó politika felértékeli az összes magyar állampolgárt, kiemeli és erősen támogatja a jelenidőben még élő anyaországi és mai magyart!”