A politikus ma, maga a mélyrepülésben lévő magyar politikai kultúra!

tagholnap | 2018. december 18. - 19:09
Az út, ahol a parlamenti magyar politikus jár ma, több esetben mindkét oldalról erősen jogsértő,durván provokáló és demokrácia erős hiányaitól szenved. Mérsékelt demokrata politikai látásmóddal a mai magyar politika zuhanó mélyrepülése a tv csatornák körüli véleménybuborékok szélsőséges hangvétele. Ez magyar emberek életére káros politikai szmog.

 

Magyarországon hosszabb ideje a politika területén visszafelé forog az idő kereke, a politikai idő iránya megfordult.

 

Történelem és kultúra változásai semmilyen módon teljesen szét nem választhatóak.

Mérsékelt demokrata politikai gondolkozás alapján, a történelem és politikai kultúra teljes elkülönülése sem lehetséges.

 

 

A 2010-es köztévé javaslat jó lehet!

 

 

Politikai kultúra része, hogy egy kormány a társadalmi csoportok káraira, vidéken élő magyarok életére és káraira, milyen mértékben ügyel a döntései előkészitésekor! (Bennragadó diplomák ügye, egészségügyi anomáliák miatti halálesetek, családi vállalkozások tömeges sorvadása,a köznek szánt közös fenntartású közmédium minőség nélküli állapota stb.)

 

Az út, ahol a parlamenti magyar politikus jár ma, több esetben mindkét oldalról jogsértő, provokáló és demokrácia erős hiányaitól szenved.

 

Mérsékelt demokrata politikai látásmóddal a mai magyar politikai kultúra zuhanó mélyrepülése a tv csatornák körüli véleménybuborékok szélsőséges hangvétele.

Jó politikai gyakorlattal nem kerültek volna sorra jogos igényekkel diáktüntetések Budapesten.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslatokban 2010-ben már szerepelt egy valósághű, közvetlen rotációs, lazán szerkesztett köztévé javaslata z MTI-OS mintájára....

Ma a politikai kultúra, a médiumok torzulása(Értsd. a közpénzből TV, rádió helyzete) mindenkire káros, magára a politikai hatalmon lévő pártokra is.                                         

 

 Ez már magyar életre káros politikai szmog!