A politikus ma tudja, az EP döntés a történelem üzenete!

Országbíró Zoltán politikai összegzése, hogy a tegnap történelme a Sargentini-jelentés EP elfogadása, Magyarország számára új politikai időszámítás kezdetét jelenti, Magyarország pozíciói a sajnálatos magyar kormányzati hibák miatt súlyosan romlottak Európában, s Európán kívül. Migráció és magyar emberek jogait, lehetőségét, szabadságát csorbító politikai döntések nem függnek össze! A politikus tudja, a történelem kereke fordult.

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodás mérsékelt centrista, konstruktiv és humanista politikai látásmód!

Elismeri az iparfejlesztés és gazdasági egyensúly egyes eredményeit - de hol itt a magyar ember a parlament döntéseiben?

 

Tegnap történelme – ma egy új korszak kezdete

 

A tegnap történelme a Sargentini-jelentés EP elfogadása, Magyarország számára új politikai időszámítás kezdetét jelenti a világban, Magyarország pozíciói a sajnálatos magyar kormányzati hibák miatt súlyosan romlottak Európában, s Európán kívül.

Hasonló ez ahhoz, mint a gazdasági válság elején a nagy amerikai bank bedőlése.

 

Mérsékelt demokrata nézőpontból vizsgálva, ez elkerülhető lett volna.    Magyarország számára az idevezető döntések nem politikus államférfi, csak szegényesebb pártpolitikai döntések voltak.

Magyaroszág egy ország és nem egy párt.

 

Politikai leértékelődés a magyar kormány számára Európán belül, Európán kívül hetek alatt kézzelfoghatóvá válik.

 

Mérsékelt demokrata politikai meggyőződés a mértéktartó centrista politika mellett, a legerősebb kortárs humanista kormányzati politikáért teszi le a voksát a magyar hétköznapokban.

Konkrét politikai javaslatokkal, kritikus meglátásokkal, kész politikai és kormányzati programmal készülünk Magyarország nagyobb sikerességéért ezen politikai irány gondokodásával.

 

 

Országbíró Zoltán régóta megfogalmazott álláspontja, ha a 2010 óta megfogalmazott mérsékelt demokrata javaslatok életbe lépnek, ma Magyarország külpolitikailag és a magyarok életminősége szempontjából sikeresebb ország volna.

Magyar kormánynak azokkal érdemes kooperálnia, akiknek valódi európai és magyarság víziójuk áll rendelkezésre a magyar politikában…….

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a Sargentini jelentés nem mindig pontos, sőt néhol konfliktuskerülően nagyvonalú, máskor kissé túldimenzionált – de szükséges időben, szükséges jelzés Magyarország humán állapota miatt.