A politikus most lássa be - a veszélyhelyzet a családoknak valóság és veszteség!

tagholnap | 2021. december 16. - 12:51
Mérsékelt demokrata vélemény, hogy a veszteség nagyon erős az emberek napi élete közben most! Országbíró Zoltán mérsékelt politikai véleménye: Veszélyhelyzet a családoknak valóság ma! A politikus most Magyarországon minden oldalon lássa be - a veszélyhelyzet a családoknak valóság és veszteség!

 

Gyorsan és nagyon könnyen fogadja el a parlament a veszélyhelyzet jogalkotási előnyeit!

Számos jó döntés került  meghozatalra,  támogatható mindenki részéről: energiapolitika, diplomák kiadása nyelvvizsga nélkül stb.

 

Mérsékelt demokrata vélemény, hogy a veszteség nagyon erős az emberek napi élete közben most!


Országbíró Zoltán mérsékelt politikai véleménye: Veszélyhelyzet a családoknak valóság ma!


A politikus most Magyarországon minden pártban és oldalon lássa be - a veszélyhelyzet a családoknak valóság és veszteség!

 

Számos javaslat és politikai kezdeményezés történt itt az oldalon, már a mérsékelt demokrata önálló politikai gondolkodás eredményeként!

 

Jellemzően nem a hatalom céljával, de a hatékony és jó politika léte  érdekében!  Konstruktív politikai vélemény a  ma magyar emberekért!

A politikus ma vegye észre, a veszélyhelyzet az embereknél, a nem érzékeny jogalkotás évtizedes következménye  is!

 

 

Országbíró Zoltán ma

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata főbb, elsőbbségi javaslatai a veszélyhelyzet kárai mérsékléséhez:(Teljesség igénye nélkül!)

 

1. Minden végrehajtás felfüggesztése, lakosság, mikrovállalkozások részére támogatások feltételei  közül az adósság hátrányai törlése!

 

2. Álláskeresők tömeges hátrányai miatt képzettségtől függő állampolgári veszélyhelyzeti támogatás bevezetése. (200.000Ft diplomával, 150.000Ft  érettségi+szakma stb)

 

3. Egészségügyi szakdolgozók részére év végén egészségpénz a fegyverpénz mintájára! A politikusoknak mi  a fontosabb? (Egészség? Fegyver?)

 

 

Mérsékelt demokrata vélemény, hogy mindkettő kiemelkedően fontos most Magyarországon.  A  politikus minden oldalon vegye észre veszélyhelyzet van.