Politikusok és Magyarország most! Politikai évértékelő, mindig görbe tükör...

tagholnap | 2022. február 12. - 14:03
Mérsékelt demokrata vélemény, hogy 2021 életek és a valós fogyasztói kosár, árak és energia önmaga megadja az év értékelését. Országbíró Zoltán személyes álláspontja: Évértékelők és Magyarország most! Politikai évértékelő pártoktól, mindig görbe tükör...

 

Magyarország most a sok évértékelés mellett, könnyen lehet, hogy egy helyben körbeforog...?!

 

Jelenleg mérsékelt demokrata szemmel, nincs, vagy alig van új a magyar politikai térben 2014-hez képest!

A városi bölcsesség a magyar politika vonatkozásában újra és újra igaznak látszik, minden más, mint aminek mondja magát!

 

 

Országbíró Zoltán a valóság más, mint a politikusi évértékelők!

Országbíró Zoltán véleménye: A pártok évértékelői csak görbe tükör!

 

 

Mai magyar választó számára egy jó politikai trend érvényesülhet hasznosan: Saját élete alakulása után vonja meg a mérleget!

Részben siker az energia és a magyar energiapolitika.  Tisztán kudarc az elvesztett emberi életek száma.

 

2022 ismét nem mentes a politikai túlzásoktól. Néhány párt összefogása, az csak néhány párt összefogása, saját és magára szabott játszótérrel.

Hiteles politikus bőven található ma a párttömörülésen túl, a másként gondolkodók széles táborában.  Ez a választásra is rányomhatja bélyegét!

 

Mérsékelt demokrata vélemény, hogy 2021 életek alakulása és a valós fogyasztói kosár, árak és energia önmaga megadja az év értékelését.


Országbíró Zoltán személyes álláspontja: Évértékelők és Magyarország most!    Politikai évértékelő pártoktól, mindig görbe tükör...

 

Magyarországon most a mai magyar teljesen magára marad az évértékelésben, ha a 2021 magyar valóságáról többé-kevésbé képet próbál formálni.