Politikusok és választás! Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata: Megéltük,ismerjük, megoldjuk!

tagholnap | 2017. április 9. - 10:05
Megéltük, ismerjük és megoldjuk! Nyugodt és szabad Magyarországot! Ez a mérsékelt demokrata politika, a magyar kortárs politika, magyar öntudattal, európai gondolkodással! A választás tisztasága Magyarországon politikai létkérdés a választók számára.

Választók által nem kívánt,több milliárdos politikai bulvár ömlik a magyar emberekre lassan évek óta.

 

Ez jó üzlet a pártok holdudvarának, de hiányzik a pénz a bonum commune javaiból, a kórházaktól, a tömegközlekedésből, a köztisztaságból.

 

Mérsékelt demokrata politika az utolsó idők eseményeit megrázónak tartja Magyarország belső fejlődését, Európán belüli helyzetét illetően.

Vállalkozók, civilek lesznek konstruktív politikai szemléletből, immáron határozott konstruktív ellenzékké saját veszteségeik, életük kárainak megtapasztalásakor.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai út a tudatos polgárok, tudatos választók politikai iránya.        Magyarság iránt elkötelezett, európai gondolkodású politika!

Kortárs politikában új a politikai gondolat, s nem rövid távon épül fel a magyar társadalomban.

 

Mérsékelt demokrata politikai üzenetek egyik fontos mondata:  “Megéltük, ismerjük és megoldjuk!      Nyugodt és szabad Magyarországot!

Ez a mérsékelt demokrata politika, a magyar kortárs politika, magyar öntudattal, európai gondolkodással!”

 

 

Mérsékelt demokrata politika egy építő politika, konstruktív politizálás, azonban a diktatórikus politikai törekvésekkel szemben, a politikai feudalizmus terjesztésével szemben már konstruktív, ellenzéki politizálás!                                                              Az autentikus politikai közép politikai útja.

 

A választókról, az állampolgárokról, a magyarokról, az emberekről szól.

 

 

Szlogenje részletesebben: Megéltük a választóval közösen a rendszerváltást és azutáni évtizedeket, ismerjük a magyar társadalmi és politikai-gazdasági problémákat, megoldjuk azokat okos szakpolitikával, magyarság iránti elkötelezett mérsékelt és humánus politikával!

 

 

Magyarországon 2017 a veszteségek éve lehet a társadalom számára. (Tömeges civil ledarálások, cégek ledarálása mesterséges jogi környezet és bíróságok közreműködésével…)

 

A politikai feudalizmus egyre láthatóbban orosz segítséggel épül, mely ellensúlya csak a patika tisztaságú választási jogi környezet és választási kampány esélyegyenlőség, választási kampány minimum megteremtése!