Retard zombik után magyarságvállalkozókkal erősít az MKP!

Csehszlovák Kém | 2015. október 22. - 14:46
Kapkodjuk a fejünket: a szlovmagyar közélet a politikai szürrealizmus olyan csúcsain jár, ahol a Salvador Dali-Luis Bunuel páros is kevés lenne, hogy ábárzolják egy képen vagy filmen, amit most láthatunk.

De maradhatunk a szlovákiai politikában is. A nagy nevettetők, Ján Slota vagy Matovič sem lennének képesek olyan performanszra, még ha a Tátra fenyvesei az égig érnének is, amire az elmúlt napokban a terített aszalhoz leülni nem akaró, majd 54 millió forintot zsebre vágó, magukat függetlennek nevező pártpolitikusok lerendeztek.

Egészen elképesztő a mutatvány, gyertek, üljünk fel a politikai sikertelenségtől teljesen kétségbeesett magyarságbűvészek csúszdájára. Tekintsük meg eddigi legnagyobb mutatványukat: hogyan lehet az elmúlt 25 év sikertelenségét vádolni úgy, hogy ezt maguk az elmúlt 25 év sikertelenségének megtatesült „következményei”mondják!

Bemutatkozott tehát az újabb parazita gittegylet, a Fiatal Fideszesek...vagyis a Függetlenek. Mert így nevezik magukat, de ez végül is mindegy, mert elérkeztünk oda, hogy minden, ami az MKP-val kapcsolatos, az kivétel már nélkül kamu. Találtak még négy elvtelen lakájt, nincs itt semmi látnivaló, haladjunk tovább.

Rajta vagy a kifizetési listán!

Csak, hogy világosan lássunk: a Pia Nova és a Fiatal Fideszesek között semmilyen különbség nincs, ahogy soha nem volt lényeges különbség Martos és Gombaszög között sem. Régóta mondom: az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. A mostani történet arról szól, hogy Orosz Örsének is megérte olyan sokszor Budapestre, Potápi Árpád nemzetpolitikai államtitkárhoz járni, Németh Zsolttal barátkozni, mint ahogy Gubík Lászlónak is megérte jó kapcsolatot ápolni Szávay Istvánnal (Jobbik) majd később a Fidelitasszal és Kövér Lászlóval. És ebből csak megannyi olyan probléma származhat, amely végleg megpecsételi a szlovmagyar fiatalok sorsát.

„Független civil”, mint kamu

Tisztázzunk egyszer és mindenkorra a politikai naívák és a szlovmagyar hippik számára: az éveken keresztül szépen felépített „független civil” projekt kártyavárként dőlt össze. Nem tudom megszámolni azokat a Tokár Géza féle bullshitteket vagy a 2015 áprilisáig elnöki pozícióban lévő Bóna Zoltán féle kinyilatkoztatásokat, miszerint „a DH pártfüggetlen szervezet, a politikai játszmáktól mindig is távol tartottuk magunkat”. Muha! Páros lábban benne áltak a politikában már korábban is Gombaszög kapcsán, no meg a Bárdos Gyula-féle „pártokfeletti” államfőválasztási kampány során is. A mostani fejlemények ezt igazolják. Természetesen, ha mindez nem így lenne, szeretném üdvözölni gyorsan a DH-ból kilépő csoportokat - hol vagytok, srácok? Brünnben?

Gombaszög, mint hazafias vállalkozás

Az 54 millió forint kifizetésével reális a veszély, hogy a magyar adófizetők pénzén egy olyan újabb „sikeres” vállalkozás indulhat be, amely mögött nincs valódi teljesítmény. Ahogy egykor Mečiar termelte ki maga köré azokat a hazafias vállalkozókat, akikre nacionalista hangulatú hatalmát alapozta, úgy most az Orbán-kormány építi ki - a határokon túl is - politikai lekötelezettjeinek hálózatát. Így veszett el a szlovákiai magyar felnövekvő generációk számára egy patináns, független egyetemi ifjúsági hagyomány is, amelyet einstandolt a politika. A Fidesz mindent bekebelezett, ami az MKP környékén felzabálható volt.

FF: az arcvesztés országútján

Mert azért azt könnyedén beláthatjuk a folyamatok eszkalálódtak, innen komolyabb arcvesztés nélkül kiszállni már gyakorlatilag lehetetlen. Viszont a tétet emelni kell, ha játékban akarnak maradni. Az Orosz Örs-féle nagyon óvatos manőverezések politikája ezzel lejárt. Így juthatunk el máris az olyan légbőlkapott nyilatkozatokig, hogy 2016-ban a következő szlovák kormány az MKP részvételével alakul majd meg Orosz képviselő támogatásával. Nem mondom, hogy nem viccesek ezek a kijelentések, a reggeli kávé mellé mindeképp jó hangulatot adnak napindítóra, de vajon akkor mi lesz, ha esetleg mégsem kerülnek be a parlamentbe?

Ilyen ez az MKP utánpótlás: az Orosz-Ciprusz tengely!

Foglaljuk össze, mit látunk: Oktondi Samu Pista, Vers Nélküli Gubík Petőfi és a Csonka, magyarországi Zselízi MKP-elnök gazdasági bevándorlók mellé felzárkózott Független Orosz, Civil Bóna és a sikkasztással megvádolt Zachar-klán ifjabb tagja is.

Kemény ez a csapat, széles a skála. Az MKP lista kilencedik helyén Orosz Örs, tizedik helyén Ciprus Zoltán található. A szellemileg teljesen retardáltaktól eljuthatunk egészen a már most zavarosban halászgató, megélhetési politikusi magyarságvállalkozóig! Ez az MKP utánpótlása és „jövője”, ők várják a szavazataitokat, ők várják, hogy segítségetekkel bejussanak a pozsonyi parlamentbe!

LOL!