Egy horvát veri ezt a csodaszép lányt

A horvátoknál most egy "klasszikus" kampány tarol, 10 nap alatt 3.5 milliószor nézték meg. Ez durván veri a szebb napokat megért Fluort is :) Az otthoni erőszak kapcsán nagyon sok kiváló kampány született már, de ezt is érdemes megnézni.

Michal Pastier blogján futottam össze egy héttel ezelőtt a lánnyal, akit időnként valaki megver Horvátországban.  Gondoltam, figyelem kicsit, mert akármennyire "kötelező gyakorlatnak" tűnt a kampány, valahogy mégis megérintett.

Amiért én is írok róla: 10 nap alatt 3,5 milliószor játszották le ezt a videót a YouTube-on. Ez a szám egy millióval kevesebb, mint ahányan ebben az országban élnek. Persze, ez nem azt jelenti, hogy minden horvát látta, de azért sokat jelent.

A tanúlság?
Nem mellőzve azt, hogy senki ne merjen kezet emelni egy nőre, az, hogy egy jól bevált online stratégia, kiválóan időzítve, tökéletesen tud működni, akkor is, ha adaptált.. Spanyol viasz, miegymás...  

Hát ennyi. Na, de tényleg senki ne pofozkodjon!

 

--
Komolyan gondolja a céljait a weben? Keressen meg egy ingyenes konzultációra! Itt dolgozom: Brainsum online reklámügynökség