Dunaszerdahelyi Humorvilág 3. – Igazi gondok nélkül

Sebök Pál | 2013. július 4. - 10:45
És hogy hol lehet rátalálni ezekre az igazi gondokra, amelyek a lakosokat komolyan érintik, mert a mindennapos életüket tehetik jobbá, vagy épen pokollá? Polgármester úr! Regisztráljon például a közösségi hálózaton. Vagy, ami még ettől is jobb. Menjen ki az emberek közé és hallgassa meg őket. Sétáljon keresztül a városon nyitott szemmel. És nem az alpolgármester fizetése, városi címerek, vagy más piti ügyek okozzák majd az álmatlan éjszakáit!

Aki már olvasta a „Dunaszerdahelyi Humorvilág” valamelyik irományomat, tudja, hogy a megjelent Dunaszerdahelyi hírnök híreit próbalom itt átvinni a valós világba.

A júliusi 10. számát kaptam kézbe, és írhatom, hogy nem volt benne semmi fontos, ezért hát ez a cikk sem lesz nagyon időigényes olvasásra.

A város legkomolyabb gondjait ebben a számban az alpolgármester fizetése, a városi címerek használati joga és a gyűjtőudvar elhelyezése témai képviselik. Sőt, abból hogy a polgármester egy külön oldalt sajátítok ki csak a városi címerek használati jogára, következtetem, hogy ez a legnagyobb gond a városháza falai között.

Kérdem én, mint lakos. Komolyan ez a városunk legfájdítóbb gondja? Komolyan ez a városunk megmentésére szükséges hiányzó rendelet?

Válaszolok. Mint lakos. NEM AZ!

Tisztelt városi vezetők! Ha a város olyan jól működik, hogy nem kell semmi fontosat oldani, ha elfogytak a problémák a városunkban, írok ide párat, amik a lakosokat foglalkoztassák:

  • A város tisztasága és biztonsága
  • A városközpont szomorú állapota
  • A városi rendőrség
  • A Bősi úti roma és szemét helyzet
  • A Karcsai úti helyzet
  • A város felesleges kiadásai büntetésekre egyes emberek hibázása miatt
  • A város felet lebegő további büntetések, amelyekből inkább a feljebb leírt gondokat lehetne orvosolni
  • És nagyon sok más

 

És hogy hol lehet rátalálni ezekre az igazi gondokra, amelyek a lakosokat komolyan érintik, mert a mindennapos életüket tehetik jobbá, vagy épen pokollá?

Polgármester úr! Regisztráljon például a közösségi hálózaton. Vagy, ami még ettől is jobb. Menjen ki az emberek közé és hallgassa meg őket. Sétáljon keresztül a városon nyitott szemmel. És nem az alpolgármester fizetése, városi címerek, vagy más piti ügyek okozzák majd az álmatlan éjszakáit!