Lakossági fórum – a közösségnek szüksége van rád!

Sebök Pál | 2015. március 19. - 17:47
Fogalmazzuk meg együtt a lakótelep és városunk legfájóbb gondjait. Minden lakos véleménye számít!

Sziasztok, kedves Barátaim!

           Engedjétek meg, hogy most röviden a Dunaszerdahelyi önkormányzat képviselője beszéljen, jobban mondva, írjon belőlem.

          Nem szeretnék hálátlan maradni a sok novemberi szavazatért, ezért hát mindenkit szeretettel meghívok az első általam szervezett lakossági fórumra, amely a „Mondd meg a képviselődnek” nevet kapta. Célom, hogy lehetőséget és alkalmat teremtsek minden dunaszerdahelyi lakos számára elbeszélgetni velem és a többi meghívott résztvevővel. Ez a találkozó a városról, a város lakóiról fog szólni, nem személyemről vagy pártokról.

Mint önkormányzati képviselő fontosnak tartom, hogy közelebb hozzam, nyitottabbá és átláthatóbbá tegyem az önkormányzat működését. A polgármester és képviselők a lakosok akaratát kell hogy képviseljék, hiszen általuk lettek / lettünk megválasztva. A lakosok észrevételeit, a város problémáit csak úgy lehet a városvezetés felé tolmácsolni, ha lehetőséget teremtünk arra, akár egy lakossági fórum keretében, hogy az eljusson a képviselőkhöz, a polgármesterhez.

Szeretném, ha közösen megvitatnánk a várossal kapcsolatos észrevételeiteket, kérdéseiteket és ötleteiteket. Fogalmazzuk meg együtt a lakótelep és városunk legfájóbb gondjait, amelyek megoldásán, mint képviselő dolgozni fogok. Minden lakos véleménye számít!

És ami még nagyon fontos. Csak közösen tudunk eredményeket elérni! És hogy ez nem csak üres beszéd a részemről, a lakossági fórumon szívesen látom a város többi testületi képviselőjét és a Polgármester urat is, akik szintén a meghívottak közt vannak.

           Szóval, mindenkit szívesen látok szerdán, március 25.-én a dunaszerdahelyi Jilemnicky utcai alapiskola tornatermében, 17:30 órás kezdettel. Ha picit késel, nem fogom rossz néven venni, csak gyere el! 

A közösségnek szüksége van RÁD!