Szeressük egymást, Béla, de ne úgy...!

Barak László - excl. | 2017. augusztus 17. - 17:06
Az emberjogi ombudsman csak ne vonulgasson a buzikkal, mert kigúnyolja a kormányt?

Huszonnégy óra sem telet el azóta, hogy Andrej Danko, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke sajtóértekezleten sírdogált, mert Robert Fico úgy rakta ki posztjáról az általuk jelölt oktatási minisztert, mint a macskát szarni. Lopás gyanújába keveredett ugyanis.

A vérig sértődött elnök úr viszont azt is világossá tette, hogy nem kíván megaláztatása miatt kilépni a kormánykoalícióból. Mert izé…! Nem akar ő már semmit csak egy kicsiny tiszteletet meg kölcsönös emberséget. Főként a koalíciós partnerek részéről. Meg blabla…! Értsd, Fico és Bugár is szeresse őtet, mert ő egy tapasztalatlan politikus, aki nehezen viseli, ha melegebb vidékre van küldve.

Mi történik erre? Danko helyettese, Jaroslav Paška fölmegy a Facebookra és beszól Bélának, mert a Híd által jelölt emberjogi ombudsman, Mária Patakyová bejelentette – ugyancsak a közösségi hálón –, hogy részt vesz a szombaton esedékes szivárványos, értsd, más szexuális orientáltságú (többek között meleg), kocsmai szlengben: buzi emberek felvonulásán. És a Béla ezzel most már lejáratja, kigúnyolja a kormányt.

Ugye világos, a homofób Paška szerint a szlovákiai emberjogi ombudsmannak engedélyt kellett volna kérni a Híd elnökétől, Bugár Bélától, hogy szolidarizálhat-e egy kisebbség tagjaival? Amely kisebbséget, a Szlovák Nemzeti Pártban hivatalból utálni illik. Mert Janó a kocsmában is rühelli őket. Meg mert csak! Következésképpen a kormánykoalíció tagjainak is kötelező az utálkozás, mert a buzi nem ember...!

És ettől lesz itten most már mindenkinek kurva jó. A Szlovák Nemzeti Párt emberei sem lopnak majd annyit. Ökölrázás közben különben is nehéz lenne…

És fő a kölcsönös tisztelet meg az emberség. Szóval, szeressük egymást, gyerekek, de ne úgy...!