Mérsékelt demokrata politikus Országbíró Zoltán szerint - Többet ésszel, mint erővel!

tagholnap | 2012. november 12. - 12:20
Országbíró Zoltán mérsékelt politikus az elmúlt évtizedben a kormányzó pártok számára az átlátható lobbi rendszerén keresztül tette meg a magyar vállalkozások, magyar családok, magyar gyermekek valódi érdekét jelentő kormányzati koncepcióihoz szükséges javaslatait.
Magyarország történelmében a kiegyensúlyozott, társadalmi igényekre figyelemmel lévő politikai időszakokra alig van példa.
 
Magyar vezető politikusok a múlt században és azt megelőzően Franciaország és Anglia politikai világa, mint példák között osztották meg politikai vonzalmukat.
 
 
 
 
A fontolva haladás igénye a szélsőséges központosítás konzervatívizmusa, vagy éppen a szélsőséges liberális elgondolások között korhűen bukkantak fel.
 
Hol nézetközpont erejével, mert a politikai vezetés akceptálta az új politikai kifejező erőt, hol az önálló párt megjelenítő erejével.
 
 
 
 
2010-2011-2012-2013 Magyarországán a "Többet ésszel, mint erővel" központi kormányzati politikájának kellene érvényesülnie.
 
 
 
 
Azonban félreértelmezett politikai szerep és félreértelmezett választási arány okán a magyar kormányzati politika elszakadóban van a társadalom csoportjainak érdekeitől - vizíókat kerget a makrogazdaság területén súlyos áldozatokat kitermelve, gyakorta szükségtelenül.
 
 
Mérsékelt politikai gondolkodás a vissza a magyar vállalkozásokhoz, a magyar családokhoz és az ő érdekeikhez fontolva haladó demokráciát helyreállító politikai megnyilvánulása.
 
 
 
 
Mérsékelt demokraták Magyarországon felismerik, hogy a magyar mikrovállalkozások tehermentesítése sokkal erősebb kell, hogy legyen az ország stabilitása érdekében. (Adótartozások alóli amnesztia mikrovállalkozásoknak, külpiacra való kilépés vissza nem térítendő támogatása stb.)
 
 
Jogalkotási dömping kárenyhítése érdekében jogalkalmazási moratórium szükséges, ismeretterjesztő civil és közösségi időszakkal.
 
 
 
 
Devizahitelesek számára a jogalkalmazás és parlamenti döntések együtt kell, hogy az eddiginél sokkal erősebb védelmet teremtsenek. Különösen át kell gondolni a végrehajtás hazai szabályozását, joggyakorlatát!
 
 
 
Országbíró Zoltán mérsékelt politikus az elmúlt évtizedben a kormányzó pártok számára az átlátható lobbi rendszerén keresztül tette meg a magyar vállalkozások, magyar családok, magyar gyermekek valódi érdekét jelentő kormányzati koncepcióihoz szükséges javaslatait. (Forrás:Mérsékelt Demokraták Magyarországon)