A józan, magyar szavazó tudja - új politikai törésvonalak mellet teheti le voksát a magyar politikai életben!

tagholnap | 2012. november 20. - 09:51
Új törésvonal a politikai mezőben 2014-ben, amely megújítja Magyarországot politikai rendszerváltást eredményezve a generációk között is - vagy egyre torzultabb demokráciánk elveszti európai jellemzőit, a lényegét? (Ez lenne a már ismert latin világ államainak rögös politikai útja..)

Magyarnak lenni, Magyarországon élni ma több, mint szociális és gazdasági kihívás. 1989 óta zajló terhelések és elvonások együttesen a még alkotni, dolgozni akaró emberek ellehetetlenítését eredményezték.

Jövő képüket, családi összefogásukat a devizahitelezés eltorzult gyakorlata rendítette meg.

Megerősödött a kivándorlás, az itthon élőket a jogszabályok lehetőségeikben, vagyonukban, egzisztenciájukban károsítják- teljesen értelem nélkül.

A politológia ilyenkor nagy figyelmet szán a politikai törésvonalak felismerésére.

1998 óta minden egyes kormány és pártvezetés felelőssége kézzel tapintható, dokumentumokban megtalálható.

Megjelenik reálisan, egyre reálisabban a kérdés:

Új törésvonal a politikai mezőben 2014-ben, amely megújítja Magyarországot politikai rendszerváltást eredményezve a generációk között is - vagy egyre torzultabb demokráciánk elveszti európai jellemzőit, a lényegét? (Ez lenne a már ismert latin világ államainak rögös politikai útja..)

Jelen vannak a társadalomban az új politikai erők, legitimásuk legalább olyan erős, mint a jelenlegi parlamenti pártoknak.

Ők összefogással jelenthetik a demokratikus új erőt, új kormányzást, de ehhez választókkal párbeszéd és együttgondolkodás kell.

A teljesség legkisebb igénye nélkül megállapítható, hogy a Civil Mozgalom, Élőlánc Magyarországért, Mérsékelt Demokrata politikai irányzat, 4K, Szövetség Együtt Magyarországért, KDNP demokratikus közösségei, kis egyházak hívői, vállalkozói szövetségek, Nők  mozgalmai együttesen visszaállíthatják Magyarország harmónikus demokratikus és politikai irányvonalát!

A magyar választó Magyarország jövőjének letéteményese! A Választói felelősség nem odázható és nem dobható le.(Felsőfokon)