Nemzeti közérzet javulása egyben a mérsékelt demokrata politika elvárása a kormányzattól

tagholnap | 2013. június 3. - 08:31
A mérsékelt demokrata politizálás Magyarországon Országbíró Zoltán személyes, vezető szerepével újraindítja Németországban jól működő "népszellemet". Történelmi ideológia túlhangsúlyozása helyett a jelenben élő, a magyar emberek életminőségét javító, egyéni jogainak elismerését erősítő parlamenti javaslatokkal járul a nemzeti közérzet megváltozásához.

 

Pártok hivatalos, sokszor nívótlan  közleményei közül alkotó szellemiségével is kiemelkedik az Eurostat adatait is figyelemmel kísérő közlemény:

"Nemzetközi életszínvonal összehasonlításban elfoglalt helyzetünk erős javítása nemzeti közérdek!

Az Eurostat legfrissebb adatai a magyar állampolgárok életminőségének és vásárlóerő paritásának lehangolóan valós képét mutatják.

Ezek tükrében a nemzeti közérzet, mint gazdaságpolitika formáló tényező javítása egyértelműen Magyarország közérdeke.

Támogatjuk mindazon Orbán Viktor miniszterelnök vezette kormányzati és parlamenten kívüli mérsékelt demokrata erőfeszítéseket, az Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus által előterjesztett nemzeti közérzet javulását célzó parlamenti lobbi indítványokat.


    Gyors változtatásokat sürgetünk a KKV szektor közvetlen és közvetett támogatására.

Adófizető forintok célszerűbb és a nemzeti közérzetet jobban támogató felhasználását támogatjuk.
A mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán által jegyzett, piaci és jogvédő tapasztalatokon nyugvó új javaslat jelentősen hozzájárulhat a magyar gazdaság fellendüléséhez.


1-5 fős vállalkozások számára a pénzügyi-számviteli közvetítés államilag támogatott, ingyenes formájának kialakítását jó kezdeményezésnek látjuk a cégbíróságok, gazdasági bíróságok mellett.

Hasznos forrás átcsoportosításnak látjuk a még ki nem alakult bírósági közvetítés ingyenessége helyett a mikrovállalkozások számára papíralapú bevallások átvétele bíróságon és könyvelési ingyenes szolgáltatás kormányzati támogatásként való kialakítását!

Kezdeményezzük a költségmentesség kiterjesztését a végrehajtás ügyfeleire perben.

    Kiadó: Magyar Igazságügyi Érdekvédelmi és Közérdekvédelmi Szövetség" (MTI-OS)