Legjobb politika az emberek számára a mérsékelt demokrata politika

tagholnap | 2014. április 30. - 09:00
Sokkot kapott a magyar választó 2010-2014 között, miközben súlyos veszteségei szinte minden társadalmi csoport tagjának volt. A legjobb politika az emberek számára a humánus és méltányos mérsékelt demokrata politika, a humánus és méltányos jogállam kereteihez való visszaút. 2014-2018 nagy talánya és legfrissebb kérdése: megértette a megválasztott az Őt megválasztó szavazók reményét és óhaját?

Sokan és legkülönbözőbb módon magyarázzák a magyar 2014-es választások eredményét!

A mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán a választási győztes sikere titkát a jogi és politikai konszolidáció utáni elementáris igényben látja.

Erre erősebb, hangosabb és markánsabb politikai karaktert rajzolt fel a FIDESZ, mint az ellenzéki "Összefogás".

Aránytalan média viszonyok között a legolcsóbb reklámot sem tudták elérni a civilekből kibontakozó politikai erők.

 

Választók a két cseppet sem sikeres megoldásból, a bizalomra hagyatkozva adtak új lehetőséget, további éveket, még 4 évet az Orbán Viktor vezette politikai formációnak.

Történelmi jelentőségű talányra nincs még válasz: Át képes-e lépni saját árnyékát a politikai erő vezetése és Orbán Viktor?

A legjobb politika az emberek számára a humánus és méltányos mérsékelt demokrata politika, a humánus és méltányos jogállam kereteihez való visszaút.



2014-2018 nagy talánya és legfrissebb kérdése: megértette a megválasztott az Őt megválasztó szavazók reményét és óhaját?