Nagy a tét Európának, még nagyobb a jogállam védelmének, a demokrácia erősítésének

tagholnap | 2014. május 16. - 11:33
Európa és politika új irányai a magyar emberek számára többlet kockázatokkal járhat, ha európai polgárok nem kellően aktívak a választásokon. Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata, a civil diplomácia jelentőségét egy jó iránynak látja, az európai lobbi és korrupció gondolkodásában. Egységes volt minden brüsszeli jelölt a jogállam védelme, a demokrácia védelme területén.

Európa jelene egy útelágazás, ahol a jövő derűsebb, vagy borúsabb az európai polgárok, így a magyar emberek számára.


Magyarországon már 2010-ben tett le Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata Orbán Viktor felé egy komplex javaslatot az átlátható lobbi intézményére.



Mérsékelt demokrata politikai nézetek az európai vitában is az átláthatóságot támogatják.

 

Magyarország által felismert szükséglet ma feszíti az európai politikát.   Sajnos a magyar politika lemaradt a mérsékelt demokrata kezdeményezéshez képest.

Európa és a politika viszont sok belső mozgása mellett kiállt a jelöltek nyilatkozata alapján a jogállam védelme, a demokrácia védelme mellett.

 

Az Európai Unióban a magyar mérsékelt demokraták olyan javaslatot készítettek elő, ami az európai érdekérvényesítés jobb minőségét hozhatja életre.

 

Európában a jó politikusok tudják – nem ők egyedüli letéteményesei, kizárólagos tudói az európai társadalom belső mozgásának.

 

Európa politikai környezetébe a mérsékelt demokrata látásmód elöl jár.

Mérsékelt demokrata vélemény, hogy a jó politika a tradíciót és a demokrácia védelmét összhangban tudja nyomatékossá tenni.