A politikai feudalizmus tragédiákhoz vezet! Erre is emlékeztet a mai Magyarországon az Élet menete.

tagholnap | 2015. április 12. - 14:55
Sok kérdésre együtt emlékeztet Magyarországon az Élet menete. A vészkorszak áldozatai alig különböznek, a mai külföldre költöző, menekülő magyar emberektől, családoktól. Érzéseik és a politikai feudalizmus elutasítása valószínűleg ugyanaz, vagy hasonló félelmekkel tűzdelt akkor és most. Mérsékelt demokrata politika felértékeli és megbecsüli az egyedi emberi életet, annak szabadságát védendőnek tartja, szemben más politikai értékrendekkel és politikai hangokkal.

 

Budapesten ma kerül sor a 3,1km Élet menete bejárására.

Ezzel egyidőben egy országgyűlési választókörzetben megmérettetik a vidéki választói gondolkodás, a vidéki társadalom információs állapota.

 

Eltérő események, ám egyidejűség Magyarországon üzenet a magyar embereknek, magyar családoknak.

A politikai feudalizmus tragédiákhoz vezet minden felrévedése idején, hol így, hol úgy.

 

 

Mérsékelt demokrata politika felértékeli és megbecsüli az egyedi emberi életet (vagyoni és jövedelmi helyzettől függetlenül), annak életminőségét és szabadságát az európai értékek szerint védendőnek tartja, szemben bármely más politikai értékrenddel, múltba tekintő politikai hangokkal.

 

Mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán szerint a magyarországi vállalkozókat-szolgáltatókat tizedelő gazdasági holokauszt és a magyar alkotó munkaerő exodus intő és figyelmeztető előjelek.

 
 
 
Magyarországon kell az új mérsékelt demokrata politikai hang!
 
 
 
A politikai gondolkodás tisztességére, a politika új irányára van szükség - erre is emlékeztet mindenkit az Élet menete és főhajtása az áldozatok és családjaik előtt. (MTHI)