Mérsékelt demokraták a politikai közép gondolkodását folytatják

tagholnap | 2015. május 19. - 11:13
Az autentikus politikai közép nem tartja jónak a halálbüntetés, migráció bulvár politikai felhasználását senki részéről sem a magyar politikában. Átláthatóság kérdésében először a közpénzek, adóforintok milliárdos felhasználásánál kell rendet tenni a kormányzat és minisztériumok háza táján, azután a főhatóságoknál, állami vállalatoknál...végül akár a civileknél is.

 

Nyugodt és szabad Magyarországot!    Ezt kéri a magyar választók számára a politikai közép, a mérsékelt demokraták politikai világa.

 

Nemzeti életminőség, felelős kormányzati és parlamenti munka mellett adhatna jó választ a migráció megkerülhetetlen kihívásaira.

Ma többszöröse menekült van Magyarország pályaudvarain és azok környékén, mint az Európai Unió által ajánlott kvóta mértéke.

 

Vezető mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán hivatalos oldalán élesen teszi fel a kérdést:

"Több oldalról merül fel ma (bulvár politikai retorika) az átláthatóság hiányának problémája.

Mérsékelt demokrata álláspontom, hogy az átláthatóság a közpénzek és hatalmi döntések előkészítésénél és a döntéseknél elsődleges!

 

Több tízezer vállalkozás tönkretétele mellett ideje a közhatalomnak korrekt átláthatóságot biztosítani a közpénzek és források világában, jelenlegi kutyakomédia helyett.

Sorban a következő az állami vállalatok és országos főhatóságok átláthatósága. Utánuk az önkormányzatok átláthatósága lenne a következő célszerűség és a magyar emberek érdeke szerint.

 

Legvégül a civilek átláthatósága is szóba jöhet, de csak a közpénzek tisztességes pályáztatása után! Hol is van mindez?"