Gazdasági holokauszt sejtelme szalámi taktika mögött, vagy emberi léptékű végrehajtás és családi csődvédelem?

tagholnap | 2015. május 28. - 16:49
2007 óta késlekednek a Budapesten regnáló kormányok a devizahitelezés problémájának megoldásával, a tétova és halogató lépések sorozata történt meg a probléma fokozatos megoldása helyett. 2011 óta a fejlődni és fejleszteni akaró magyar aktív korosztályt a devizahitelesek gondjának elodázása miatti végrehajtások után a váratlanul és rossz jogszabályokkal direkt felgyorsuló mikrovállalkozások csődje és felszámolása sanyargatja. Kettős, értelmetlen szorításban a dolgozó, alkotó magyar ember.

 

Még nem ocsúdott fel Magyarország a jogszabályok dömpingjéből, melyek egy jelentős hatást idéztek elő: gazdasági holokauszt.

 

Értelmiségi és szakember exodus lett a következménye a gazdasági holokauszt jelenségének - Állapítják meg a politikai közép véleményformálói.

 

Egy pusztító szalámi taktika bontotta le új rétegeiben a dolgozó magyar vidéki családokat, mikrovállalkozásokat kettős jogi csapdával.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus a magyar társadalom óriási kárait (gazdasági holokauszt) jelzi előre 2007-2014 időszakból eredően, egyúttal folyamatosan gyakorlatias jogszabályi változásokat előterjesztve a kormányzat, a miniszterelnökség számára.

 A mérsékelt demokrata politikus fenntartott álláspontja, hogy humánus reformokkal a mindenkori kormányok egy 5-7 éves időszak alatt teljesen lecsökkenthetnék a társadalmi károk további tömegesedését.

 

Sem a devizahitelesek ügye, sem a mikrovállalkozások piacra visszavezetése nem megoldhatatlan, de pontos döntéselőkészítéseket igénylő feladat - állítja a politikus.

 Mérsékelt demokrata politikai közösség szemszögéből a gazdasági lépések területén azonnali kisvállalkozások bürokratikus felszámolásainak leállítását várnák, a megfelelő humánus jogszabályok parlamenti döntései és elfogadása mellett.

 

Magyarországon a családok két oldalról örlõdnek fel anyagilag - ez politikai hibák sorozata miatt lehetséges!

 

Ez ellentétes folyamat a mérsékelt demokraták politikai értékeivel!