Holokausztról minden diplomásnak tudni kell! - Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata, az egyetemeket világítótoronyként látja a társadalomban

tagholnap | 2015. május 28. - 12:39
Az egyetemek kezét nem szabad megkötni a mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán politikai véleménye szerint. Fontos ügyek Magyarországon feltáratlanok a fiatalok előtt, balladai homály fedi részleteiket. Orientációjuk ezért fordulhat olykor szélsőséges politika irányába a felsőoktatás területén. Magyar öntudat a mérsékelt demokrata szerint, ismeri a magyar történelem és a magyar politika hibáit, kontraszelekcióját.

Magyar egyetemeink világítótornyok a társadalomban, a generációk életében.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata jónak tartja a Pázmány Péter Katolikus Egyetem autentikus kezdeményezését.

Országbíró Zoltán a véleményszabadság korlátozását, sajtószabadság megnyírbálását, civil társadalom és felsőoktatás öncenzúrára kényszerítését nem támogatja, ahogy a mérsékelt demokraták a politikai korrektség utóbbi években felmerült problémáit a választókkal, mint európai polgárokkal fontos ügynek látják Magyarországon.

 

Magyar öntudat, keresztény műveltség, európai politikai kultúra a holokauszt újra és újra fenyegető jelenségét megismerésre ajánlottnak tartja. - állapítja meg Országbíró Zoltán.

Zsidó holokauszt, roma holokauszt, napjaink jelenében gazdasági holokauszt megélt jelenségek, melyet diplomásként azonosítani, felismerni tudni kell.

 

Holokauszt csak politikai irrealitásban jöhet létre, melyet a politikai autoriter hatalom és politikai feudalizmus hoz létre.

Jogos a mecset iránti igény is a mérsékelt demokraták álláspontja útmutatása szerint, de méret és kommunikáció másként célszerű Magyarországon - kerülendő a terror térnyerésének esélynövekedését.

 

 

Magyarország ennek újra ki van téve a mérsékelt demokraták politikai érzékletei szerint.

Egyre több hatósági fellépés, egyre több kriminalizálás a politikai ellenzék, civilek háza táján, Magyarország számára ez a fontos ügyek sora.

 

Mérsékelt demokraták nyugodt és szabad Magyarországot kérnek, ígérnek és igényelnek!(MTHI)