TÉNYEK!

Balkó Gábor | 2016. február 3. - 10:26
Tehát ha valaki a 110000-es veszteségünket, hogy 110 alapiskolánk a kormány bezárási listáján van és általánosan az asszimilációt csakis a Híd számlájára írja, az finoman fogalmazva nem mond igazat, nagyon nem mond igazat, félrevezeti a magyarságot!

A rendszerváltás óta, ugyanúgy mint előtte, továbbra is a politika, politikusok, párttagok irányítják a magyar közösséget, az MKP alakulása óta pedig az MKP!

A Híd alakulása óta sem változott a helyzet, az MKP és a civil érdekvédő szatellitjei kezében van minden magyar érdekvédő civil szervezet!!!

Tehát ha valaki a 110000-es veszteségünket, hogy 110 alapiskolánk a kormány bezárási listáján van és általánosan az asszimilációt csakis a Híd számlájára írja, az finoman fogalmazva nem mond igazat, nagyon nem mond igazat, félrevezeti a magyarságot!

Mert ha a kormányrúd az MKP és szatellitjeinek a kezében van, s ha a szekér rossz úton jár, azért nem lehet a Hídat hibáztatni, mert a kocsis nem Hidas, hanem MKP-s!!!

Sajnos ez a pártcivilkedés átka, mert mindig első helyen lesz a pártérdek, a populizmus és a személyes érdekek, a közösség érdeke az utolsó helyen van! Ezért kell külön választani a pártokat a civilektől, mert már elég kárt okozott a magyarságnak ez a kettősség, elég bizonyíték elég bizonyíték  erre a közoktatásunk siralmas helyzete. Mert ha a rendszerváltás óta az iskolaügyünkben nem a politika és a politikusok döntöttek volna, hanem a szakma, akkor a legégetőbb problémák megoldását helyezik előnybe, nem pedig díszes tetőt raknak az omladozó alapokra és rogyadozó falakra!!!

És ami szintén az asszimilációnkat segíti, a túlzott mo-i gyámkodás, a sok sikeres kormányprogram, külhoni óvodák, kisiskolák, felsőtagozatos iskolák éve, csupa siker, de mégis 110 iskolánk a bezárási listán van, hogy lehetséges ez?! Mert például 15-20 éve a Rákóczi Szövetség irányítja a közoktatásunkat, amit a tavalyi gyűgyi 3 napos oktatási fórum bizonyít, Halzl József egyet füttyentett és a közéleti vezetők felsorakoztak előtte, de ez még kevésnek bizonyult, még Bpesten volt 1 napos fórum a Magyarok házában, valahogy így nyerik meg a nagy gyógyszergyártók az orvosokat cégük gyógyszereinek a forgalmazására. Ezzel nem azt állítom, hogy a RSZ megvásárolja a közéleti vezetőinket, csak próbálom felnyitni a szemeket, hogy a mo-i támogatásokkal vannak sakkban tartva, ha nem úgy táncolsz, ahogy mi muzsikálunk, akkor a mo-i támogatásoktól elbúcsúzhatsz. És azt csak a vak nem látja, hogy a támogatás elnyeréséhez elengedhetetlen a hithű lojalitás a jelenlegi magyar kormányhoz.

A Rákóczi Szövetség 15 éves nevelésének már tapasztalom az eredményességét, a fiatalságnál már nem a Szülőföld szeretete van az első helyen, hanem Orbán imádata, a szlovákiai magyar élsportolókat, világbajnokainkat, semmibe veszik, sőt janicsároknak titulálják, mert nem piros-fehér-zöld mezben versenyeznek. Tehát a mélymagyarkodás biztosan nem viszi előbbre az itt élő magyarságot, mert osztályoz, kirekeszt. De már volt ellenreakció, valószínűnek tartom, hogy a Gúta nevének visszaszerzésére kezdeményezett népszavazás elbukása épp a mélymagyarkodók elleni reakció volt.