A hazug seggnyaló és a fáradt kirakatember

Tibor | 2009. augusztus 25. - 08:59

Tegnap este a szlovák tévében Juraj Horváth - Fico embere, itt látható http://www.osobnosti.sk/index.php?os=zivotopis&ID=59085 - és Rudolf Chmel - Bugár kirakatszlovákja a Hídból - beszélgettek a szlovák-magyar kapcsolatokról. Horváth azt állította, hogy Magyarország csak a felvidéki magyar autonómia kívánalmának feltételére építve tárgyal Szlovákiával. Erre Chmel fáradtan csak annyit mondott: ilyesmire nem emlékszik. Aztán beszélt másról zavaros, fáradt stílusában.

Megkérdezné valaki a Horváthot, hogy mi alapján állította azt, amit állított? Itt a telefonszáma http://www.smerba2.sk/kancelaria.htm  és itt az email címe http://www.nrsr.sk/Default.aspx?sid=poslanci/poslanec&PoslanecID=661

Azért nem hívom én,meg nem írok neki, mert egy politikus vagy újságíró kompetensebb nálam. Ha személyesen ismerném a Horváthot, akkor leginkább gratulálnék neki szép ifjúkommunista érvelés- és beszédstílusához, meg komszomolos kinézetéhez.

Befejezésként: még mindig szurkolok a Hídnak, de már csak Simonban van igazán reményem - Bugár, Bastrnák és Chmel csalódást okoztak nekem. Persze kijavíthatják még a csorbát. Szorítok nekik - de eléggé kételkedve képességeikben.