Új politika irány, új politikai kultúra kell a mérsékelt demokrata politika szerint!

tagholnap | 2017. szeptember 16. - 17:51
Vidék és főváros politikai nézőpontja ugyanúgy töréspontot mutat a rendezvények tükrében, mint a magyar állampolgárokért tenni akaró, vagy csak milliárdos érdekekre építő politikai nézőpontok. Hiteles baloldal egész Magyarország érdeke, ahogy szükség van konzervatív politikára is. Ezen politikai formációk bármelyikének aránytalan túltengése, azonban mindenkor sértette a tudatos választók mozgásterét, életlehetőségeit, érdekeit.

Mozgalmas hétvége után van a magyar politikai élet.

Vidék és főváros politikai nézőpontja ugyanúgy töréspontot mutat a rendezvények tükrében, mint a magyar állampolgárokért tenni akaró, vagy csak milliárdos érdekekre építő politikai nézőpontok.

 

Igazi kihívás az MSZP és a valódi baloldal előtt áll, mert nekik tartózkodniuk kell a rossz és méltatlan örökségüktől, annak  politikai személyiségeitől.

 

Hiteles baloldal egész Magyarország érdeke, ahogy szükség van konzervatív politikára is.

Ezen politikai formációk bármelyikének aránytalan túltengése, azonban mindenkor sértette a tudatos választók mozgásterét, életlehetőségeit, érdekeit.

 

Mérsékelt demokrata politikai cél, egy sokszínű és sokoldalú politikai paletta, párbeszéd és kompromisszumok politikai kultúrájával. Magyarországnak a hatalmi túltengés nem tesz jót se ma, se a történelem ilyen időszakaiban.

 

 

Magyarország sorsa ma rossz politikai döntéseken, vagy jó politikai döntéseken múlik…..

 

 

A történelmileg ismert , embereket leértékelő politikai megoldások, a szabadságjogok korlátozása nem tekinthető politikai innovációnak sem Budapesten, sem a magyar vidéken – legyen az bármely politikai párt zászlaja mögött!

 

Tudatos választók számára a budapesti politikai térkép, a magyar politikai térkép egyre vegyesebb, a politikai hitelesség és érték bemutatása több helyen repedezett üvegfalra emlékeztet.

Sok akcióval, folyamatos jelenléttel tudja csak igazolni Botka László, az általa kitűzött és értékes programot.   A párt múltját és a múltja rombolóit teljesen maga mögött érdemes hagynia.

 

Elismerés a mértékadó mérsékelt demokrata politika számára, hogy jelenléte hatással van a más pártok politikai programjaira, politikai út választásaira.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy Magyarországon a gyenge baloldal egész politikai életre torzulást hozott, mára a vidék lakossága szomorú szükségét látja:

 

–  A közigazgatás és igazságügy területén túlzott elektronikus eljárások visszafogásának, emberi életek rombolásának megszüntetésének e miatt!

– A devizahitelesek sorsának végleges és politikailag méltányos rendezésének, ez nem történt meg!

– A közlekedés és levegőtisztaság sokkal okosabb megoldásainak, Miskolc, Pécs, Budapest rossz példákkal szolgálnak!

– A valódi lakásépítési és lakásfejlesztési program megvalósításának elindítása régi magyar politikai adósság!

– A betegek és iskolások jogi környezetének, műszaki és alkotói feltételeinek megújítása, európaivá tétele!

 

Tudatos választók, tudatos polgárok számára a mérsékelt demokrata politikai program, politikai értékválasztás, többek között ezeket kívánja napi valósággá tenni Budapesten és vidéken. (Hírérték Magyarország)