BMW – a vezetés élménye

2020. február 28. - 09:06 | Régió

Rövid beszélgetés Buzgó Gáborral, a dunaszerdehelyi DUNAUTO BMW eladási csapatának vezetőjével.

BMW – a vezetés élménye

Szia Gábor. Mutatkozz be néhány mondatban kérlek azoknak, akik nem ismernek.

A dunaszerdahelyi DUNAUTO autókereskedése már több mint 24 éves múltra tekint vissza, én ebből 19 évet kanyarítottam eddig.

Buzgó Gábor vagyok, a DUNAUTO BMW eladási csapatának vezetője. 21 évesen, valamikor 2001-ben, a Fiat részlegnél kezdtem pályafutásomat. Mindig is érdekeltek az autók, persze az eladás, az értékesítés nem egy sima szakma, ez egy hivatás, amit viszont meg lehet tanulni. Hosszú éveken keresztül dolgoztam párhuzamosan több márkában is egy időben.

Mi vezetett ahhoz, hogy kizárólag a BMW márkával foglalkozz?

Az autóipar és az értékesítési igények megkövetelték, hogy csak egy márkára fókuszáljak. Igaz, szeretem az olasz ételeket és lenyűgöz az olasz formatervezés és design, de jobban tudtam azonosulni a konzervatívabb német márkával és annak precizitásával és tökéletességével.

Úgy gondolom, hogy sikerült megbirkóznunk ezzel a feladattal és már harmadik éve 100%-os BMW csapattagként dolgozom ebben a dinamikus és nagy tempóban változó és fejlődő kereskedésben. Szeretem amit csinálok, persze sokan gondolják, hogy még jó, hiszen BMW-t árulni mindenki szeretne, de ez nem erről szól...

Mi az amiben a BMW más, mitől prémium a BMW márkájú autó?

Egy olyan prémium márkát képviselni, mint ez a bajor márka, keveseknek adatik meg, én büszke vagyok rá! A BMW eleganciája, letisztult vonalvezetése, tökéletes vezethetősége és menetdinamikája teszi igazán prémium márkává. Minden modell a mai legmodernebb technológiával és vezetéssegítő rendszerrel van felszerelve (egyéni kérés szerint), illetve a kategória legjobb audió és multimédia rendszerei teszik még élvezetesebbé a vezetés minden pillanatát.

Az utóbbi 10 év legkeresettebb felszereltségi opciója a BMW xDrive lett. Az eladott autók 90%-a ezzel az intelligens 4x4 meghajtással van szerelve. Ez fokozza a BMW vezetés élményét.

Miért jó ehhez a csapathoz tartozni?

Isteni kávét kapok minden nap. :) Pozitív hangulatban és mosolyogva fogadnak a kollégáim minden reggel és ezzel a mosollyal és pozitívizmussal fogadjuk minden kedves érdeklődőnket és ügyfelünket. Jó itt lenni… kell ennél több?

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk, Dunauto, BMW