Bocsánatot kért a szülőktől a lány, aki videóra vette Romant az iskola tetején

2023. december 1. - 16:59 | Régió

Nový Čas számolt be róla, hogy a parchovanyi iskola tetejéről leugrott 15 éves Roman osztálytársnője, aki az egyike volt azoknak, akik videóra vették, amint a fiatal srác a tetőn mászkál, elment a családja után és bocsánatot kért a szülőktől. 

Bocsánatot kért a szülőktől a lány, aki videóra vette Romant az iskola tetején
Forrás: Pluska.sk

A fiatal lány hétfőn látogatta meg édesanyjával Roman szüleit, Ivetát és Roman Dominikot. Épp az édesanya az, aki fenyegető üzeneteket is kap a történtek miatt a lányára vonatkozóan. Ez az osztálytársnő viszont nem azok közé tartozik, akik zaklatták a fiút az iskolában, és ezt Roman édesapja is megerősítette.

"A bocsánatkérését elfogadtuk. Az édesanyja sértegetéseket és fenyegetéseket kap az interneten, és ezt nagyon sajnáljuk. Nem is tudom, ki állt elő azzal, hogy Romant ő is zaklatta. Megismétlem, neki semmi köze hozzá" - fogalmazott Roman Dominik.

Hozzátette, nem ez a lány rögzítette egyedüliként a fiukat, viszont ő az egyetlen, aki eljött bocsánatot kérni tőlük. Leszögezte, minden fenyegető üzenetet elítélnek, Roman is így tenne. "A kiberzaklatás nagyon veszélyes lehet, bánthat másokat. Mindenki, akinek valamilyen bűnrészessége van a fiam halálában, remélhetőleg meg lesz büntetve. A büntetésről viszont a rendőrségnek és a bíróságnak kell döntenie" - húzta alá.

(Nový Čas)