A bohózatok bohózata február elején a dunaszerdahelyi VMK-ban

2023. január 15. - 15:33 | Régió

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing Boeing (Leszállás Párizsban). Camoletti komédiája még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, ugyanis ez a világon legtöbbet játszott vígjáték. Ez a remek bohózat most (a Sztárok Színháza vendégjátékaként) két felvonásban elevenedik meg - 2023. február 3-án (pénteken, 19 órai kezdettel) - a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színpadán. Jegyek az előadásra még kaphatóak online

A bohózatok bohózata február elején a dunaszerdahelyi VMK-ban

Bernard, a fiatal francia sztárépítész, vérbeli playboy: menő lakásából Párizs csodálatos panorámájában gyönyörködhet, meg persze meseszép menyasszonyában, akit mámorosan szeret, de mámorosan szereti másik menyasszonyát is. És a harmadikat is. Mert egy modern férfinak ugye három menyasszony az ideális, csak mind légiutas-kísérők legyenek, s menetrend szerint elkerüljék egymást.

Berthának, a házvezetőnőnek annyi ideje sincs, hogy felmondjon, miközben kénytelen nemzetközi konyhát vinni, a menü szinte óráról-órára változik. Ráadásul váratlanul betoppan Bernard gyerekkori barátja, Robert is, aki egyik ámulatból a másikba esve próbálja megtalálni a helyét a hatalmas forgatagban.

Bernard boldog életét azonban váratlanul felborítják a Párizs feletti kedvezőtlen légköri viszonyok…


Szereplők:

Bernard - Bozsó Péter
Robert - Suhajda Dániel
Bertha - Fodor Zsóka / Mézes Violetta
Judith - Köllő Babett
Janet - Deutsch Anita
Jaqueline - Gregor Bernadett / Mádi Piroska

Rendező:

Korcsmáros György


Jegyek online kaphatóak - IDE kattintva!

Jegyár:

  • I. osztály: 15 euró / fő
  • II. osztály: 14 euró / fő
  • diák / nyugdíjas: 10 euró / fő

További információ:


www.csaplarkult.sk/hu
www.facebook.com/csaplarkult
https://www.facebook.com/events/879910753210737

(PR-cikk)