Bor, mámor, DiVino - hamarosan Dunaszerdahelyen!

2023. november 20. - 12:57 | Régió

Nem kell már sokat várni, hamarosan új, üde színfolt jelenik meg a dunaszerdahelyi vendéglátásban. Borok, pezsgők, kiemelkedő nemzetközi italválaszték, finom falatok divatos, laza és fiatalos hangulat, kellemes környezet, bizalmas légkör – mindez Dunaszerdahelyen, a DiVino első határon túli egységében.

Bor, mámor, DiVino - hamarosan Dunaszerdahelyen!

Élvezd az estéket és a remek társaságot egy különleges helyen!

„Hat éve folytatunk sikeres kereskedelmi munkát a VinoBro borszaküzlettel, így nem véletlen hogy Dunaszerdahelyen velük nyitjuk első határon túli bárunkat. A társasági élet remek szinterét szeretnénk megteremteni Dunaszerdahelyen is” – tájékoztatott Bánki Sándor a DiVino hálózat ügyevezetője.

Magyarországon az utóbbi 12 évben az igényes szórakozás és az ízletes borok szinonimájává vált a DiVino. Budapesten több helyszínen, továbbá Győrben, Debrecenben és Kecskeméten is megízllehetik a vendégek a legfinomabb magyar borokat. Ehhez a népszerű hálózathoz csatlakozik a dunaszerdahelyi egység is, ahol a hálózat filozófiáját követve, ám még kiemelkedőbb kínálattal várják majd a vendégeket.

„Történetünk a fiatal, feltörekvő borászokat összefogó Junibor egyesület tehetségeivel indult, folytatódott és tart a mai napig. Dunaszerdahelyi bárunkban a magyar borok mellett szlovák és más nemzetközi borok alkotják a kínálatot” – így Bánki Sándor.

A borokon kívül hatalmas champagne, gin és egyéb párlat választékot kóstolhatnak meg a vendégek.

Dunaszerdahelyen központjában, előkelő környezetben nyílik meg a borbár, a Gradus Residence ad otthont az egyedülálló koncepciónak.

A tartalmas kínálat mellett nem hiányoznak majd az ízletes fogások sem, amelyeket profi séf varázsol a vendégek elé. Bizalmas baráti találkozók, üzleti megbeszélések, családi- és céges események kiváló helyszíne lehet az adventi időszakban megnyíló elegáns bor&bar.

Bánki Sándor elárulta azt is, hogy további bárok nyitását tervezzük Nyitrán és Pozsonyban, és nyitottak a további bővítésre is.

„Várjuk további városokból is jövőbeni franchise partnerek jelentkezését” – tette hozzá az ügyvezető.

(PR-cikk)