Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

BorGarden a Fröccsfesten

Az idei Fröccsfest nemcsak azért lesz különleges, mert július 12-től 14-ig három napon keresztül tombolhatsz a Szent István téren, hanem azért is, mert számos újdonság, például egy külön fesztivál is megbújik a koncertek és a díszletek között. 

Annak is a Fröccsfest lesz a legjobb program, aki a fergeteges koncertélmények mellett egy kis lazulásra, baráti találkozókra, utánozhatatlan jazzre és kiváló borokra vágyik. Idén új területtel bővül a Fröccsfest, a BorGarden egy fesztivál lesz a fesztiválban.

Megkóstolhatod a kiváló szlovákiai és magyarországi borászatok legjobb borait.

A Laposa Birtok borait ízlelgetve belekóstolhatsz a balatoni nyárba. A szekszárdi Dúzsi Pincészetben készített nedűk számos szakmai elismerést bezsebeltek, most a dunaszerdahelyi Fröccsfest közönségét is lenyűgözik. A csopaki Feind Borház és az Etyeki Kúria is legjobb nedűit szolgálja majd fel a borteraszon.

Szlovákiában egyedi a kürti borvidék, a leginkább napsütötte dombokon érlelődnek azok a szőlőfürtök, amelyekből a fűri Château Rúbaň borászat borai készülnek. A sort gazdagítják a helembai Világi Winery és a Pádár borászat pincéiben érlelt borok.

Kóstolgatás közben pedig Kodály Zoltán zeneszerző művei csendülnek fel a Fábián Juli színpadon egy új, fűszeres, jazzes köntösben. A Kodály Spicy Jazz játéka mindenkit magával ragad. Köles Eliza jellegzetes hangjával koronázzuk meg a BorGarden programját.

Gyere és légy részese te is a legbulisabb nyaralásnak, válts jegyet a Fröccsfestre:

Dunaszerdahelyen a Focus Music Shopban, a Szicsek Pálinkaház és Vinotékában, a Budapest Kávézóban,

Nagymegyeren a Stefarez Pizzéria és Étteremben,

Somorján a Kristína Hair&Make-Up Stúdióban,

Bacsfán a Tücsök Étterem és Panzióban,

Vásárúton a Dolce Vita Cukrászdában, 

vagy online a www.froccsfest.com oldalon.

 

,(PR-cikk)