Boris, az ország bikája…!

Boris Kollár a Sme rodina (Egy család vagyunk) politikai mozgalom vezetője azzal a szöveggel kampányolt a parlamenti választások előtt, hogy ő nem politikus. Elvileg egyet lehet vele érteni hiszen egy kétes hírű, annak idején a pozsonyi bűnszövetkezetek kápóival haveri kapcsolatokat ápoló és lyuksógori viszonyban levő „vállakozó”, illetve életművész ő.

Boris, az ország bikája…!
Fotó: TASR

Gyakorlatilag viszont politikus, hiszen a szlovák parlamentben ronthatja a levegőt. Sőt, már akkor is politikus volt, amikor a bárgyú népet azzal etette a kampányában, hogy nem politikus. A bárgyú, de ennél szigorúbb jelzővel is illethető emberektől ennek ellenére szerzett annyi szavazatot, amennyivel bekerült a szlovák törvényhozásba. Ez a tény azonban elsősorban a választóit minősíti... Nem utolsósorban magyarázatot ad arra, hogy Közép-Európában akárkiből lehet közéleti tényező, vagyis kutyafaszán vitézkötés...

Ha tehát a plebsz azon rinyál, hogy miféle seggfejek irányítják a hazáját, jobban teszi, ha a tükörbe néz és leköpi, amit ott lát. Nélküle ugyanis a Kollár-félék a parlament helyett legfeljebb egy kuplerájban lehetnének tényezők.

Mindegy most már, tetszik, nem tetszik, Boris Kollár politikus, közszereplő. De, ha ez így van, civilizált társadalmi viszonyok között abban a pillantban föl kell szívódnia a közéletből, amint kiderül róla, hogy egy perverz genya.

Ami önmagában véve magánügy és egyáltalán nem számít kuriózumnak, mármint, hogy valaki perverz is meg genya is. Az viszont egyáltalán nem magánügy, ha egy közszereplő, közéleti tényező, finoman szólva, gyermeklányokra vadászik a közösségi oldalon. Megdugásuk céljából...

Kollár sajátos hobbija a napokban derült ki, miután a galántai Tiszta nap nevelőintézet egyik vezetője lenyilatkozta a sajtónak, hogy az egyik ellenzéki képviselő 2014-ben „kéjelgő módon” csetelt a neten az egyik, akkor 15 éves lakójukkal.

Azt, hogy Boris Kollár a delikvens, mintegy előre menekülésként maga Kollár igazolta a szóban forgó nyilatkozat után, egyszersmind nyilvánosságra hozta a csetelés szó szerinti leiratát.

Ez a gagyi párbeszéd egyébként olyan, mint a többi, százezerszámra tolnak ilyen szövegeket az emberek a közösségi oldalon ismerősként és arctalanul is. Ami Kollár és a 15 éves bula virtuális pettingelését illeti, abban viszont épp az az egyedi, hogy azt egy ötgyermekes politikus és a kiskorú folytatja. Amelyben előbbi azt ígéri utóbbinak, hogy majd: 

Vysukaaaaame saaaaaaaa (Jól kikúrjuk magunkat)

Ami pedig mindennek a teteje, az Kollár mosakodása, mely szerint:

elutasítja, hogy valami bűnös dolgot tett volna, és elismeri, hogy szokott kacérkodni a nőkkel a neten, és úgymond, így lett kilenc gyereke...

Mármost, Kollár ugyan elutasíthatja, hogy bűnös dolgot tett volna, csakhogy a törvény betűje szerint, ami történt, nem más mint kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatás. Az a kijelentése pedig, hogy egyébként is szokott kacérkodni a nőkkel a neten, meg hogy így lett kilenc gyermeke, nem más, mint cinikus debilség. Mintha bárkit érdekelne, hogy egy seggfej milyen módszerrel viszi ágyba a nőket, meg hány numerára képes és mennyiből fogantak az utódai…

Talán nem szükséges ezúttal senkinek a szájába rágni, hogy mi mindebből a tanulság. Akinek meg igen, az megérdemli Boris Kollárt (is).