Borzalmas vége lett a korosztályos nemzetközi futballtornának: puszta kézzel megölte 15 éves ellenfelét a 16 éves francia focista

2023. június 1. - 10:46 | Sport

A JFC Berlin és a francia Metz meccse után két játékos, egy 15 éves német és egy 16 éves francia összeszólalkozott, majd összeverekedtek Frankfurtban, egy korosztályos nemzetközi futballtornán vasárnap.

Borzalmas vége lett a korosztályos nemzetközi futballtornának: puszta kézzel megölte 15 éves ellenfelét a 16 éves francia focista
Fotó: TASR/AP

A bíróság szerint a francia kamasz előbb ököllel kétszer nagy erővel arcon, majd mellkason és gyomron vágta a németet, aki ekkor még ki tudott szabadulni és menekülni kezdett, de a másik utánafutott és nagy erővel háton ütötte. A menekülő ekkor eszméletét vesztve esett össze, de a másik segítségnyújtás nélkül otthagyta és elmenekült a helyszínről – írja a 444.hu a francia l'Équipe-re hivatkozva.

A 15 éves, berlini születésű fiú többé nem tért magához. Kórházba szállították, ahol 3 napig küzdöttek az életéért, de súlyos agysérüléseiből nem tudott magához térni és szerdán halottnak nyilvánították.

A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték. Tagadta, hogy szándékosan akart volna sérülést okozni. A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint azt vallotta, hogy nagy volt a zűrzavar és nem is emlékszik arra, hogy megütötte volt a másikat.


(via444.hu)