BORZALOM: Késsel tört az idősekre, a 82 éves asszonyt megpróbálta megerőszakolni a fiatal!

2023. június 5. - 09:58 | Régió

Pénzt és szeszt követelt, miközben egy késsel rátört a 80-on felüli idős párra.

BORZALOM: Késsel tört az idősekre, a 82 éves asszonyt megpróbálta megerőszakolni a fiatal!
Illusztráció

A Joj TV riportja szerint az eset a Kassa-környéki járásban történt. A 22 éves támadó kifigyelhette az ott élőket a kerítésen túlról, és amikor a 84 éves idős úr kijött a házból, hogy megetesse a tyúkokat, ő bement a házba a késsel.

Az idős asszony azt mondta, hogy pénzt és alkoholt követelt. Időközben a bácsi is visszatért a házba, a támadó pedig a kését a torkához tartotta és úgy fenyegetőzött, majd bezárta őt a fürdőszobába. Onnan a kis ablakon keresztül jutott ki, közben viszont a támadó egyedül volt a feleségével a szobában.

"Az ágyra lökött, meg akart erőszakolni. Mondtam neki, hogy adok sört, pálinkát, csak hagyja abba" - fogalmazott a nő a tévének. A fiatal férfi viszont nem sokkal később menekülőre fogta.

A rendőrök a jó helyismeretüknek köszönhetően órákon belül őrizetbe vették, majd elvitték a bűntett helyszínére. A Joj TV információi szerint elsőre beismerte tettét, később azonban változtatott, és tagadni kezdte.

A fiatal férfit korábban már nyolcszor elítélték, csupán néhány hónapja szabadult a börtönből, a mostani tette viszont az eddigi legsúlyosabb. Lenka Ivanová kerületi rendőrszóvivő közölte, hogy magánlaksértés, rablás, személyi szabadság korlátozása, nemi erőszak és testi sértés ügyében indult eljárás. Hamarosan a bíróság dönt majd a vizsgálati fogságára benyújtandó kérelemről, és a helyzetét az is súlyosbítja, hogy a bűntetteket idős, tehát védett személyek ellen követte el.

(Joj TV)