BORZALOM: Megerőszakolták a fiatal lányt a diszkóban, barátai találtak rá

2023. január 29. - 07:58 | Régió

Rettenetes állapotban volt, állítja az édesanyja. Néhány nappal azután, hogy egy kassai lakótelepen kutyasétáltatás közben erőszakoltak meg egy 14 éves lányt, Kelet-Szlovákiában újabb hasonló esetet vizsgálnak.

Az esetről elsőként a Joj TV tájékoztatott, melynek a fiatal, közelebbről meg nem határozott korú lány édesanyja nyilatkozott. Állítása szerint lányára barátai találtak rá egy humennéi szórakozóhelyen, mégpedig rettenetes állapotban. Állítása szerint megerőszakolták.

"Szörnyű állapotban jött haza, lelkileg nagyon rosszul volt, sírt" - mesélte az édesanya, akiről a televízió az ügy érzékenysége miatt nem árulta el, hová valósi. Az eset körülményei tisztázatlanok.

"Azt mondtam a lányomnak, hogy ha tényleg bántottak, akkor menjünk a rendőrségre, belegyezett, így hívtam a rendőrséget" - folytatta. Hozzátette, az orvosok megvizsgálták, vért is vettek tőle és megvizsgálták a ruháit.

Jana Ligdayová, az eperjesi kerületi rendőrség szóvivője elárulta, hogy a rendőrség nemi erőszak ügyében indított eljárást.

A szülők arra kérik az esetleges szemtanúkat, hogy jelentkezzenek, rendelkezésükre áll egy kamerafelvétel is, ami segítheti a nyomozást.

(Joj TV)