BORZALOM: A repülőgépen halt meg az édesanya - gyerekeinek mindezt végig kellett nézniük

2022. augusztus 9. - 07:52 | Külföld

Helen Rhodes férjével, Simonnal és két gyermekükkel, Nathannel és Emmával, vissza akartak térni az Egyesült Királyságba, miután több mint 15 évig Hongkongban éltek - kezdi a cikkét az LBC.

BORZALOM: A repülőgépen halt meg az édesanya - gyerekeinek mindezt végig kellett nézniük
Fotó: Pixabay/illusztráció

Repülőgépük indulásakor a nőnek még semmi baja nem volt, azonban pár óra repülés után az eszméletét vesztette, ezután hiába próbálták újraéleszteni, az édesanya meghalt.

"Összetört gyermekei lélegzet-visszafojtott álomban ültek anyukájuk mellett a repülés hátralévő nyolc órájában, amíg le nem szálltak Frankfurtban" - írta le a történteket a család egyik barátja.

A németországi leszállás után a nő holtteste Frankfurtban maradt, míg a férjnek és a két gyermeknek nélküle kellett továbbmennie az Egyesült Királyságba.

Otthon a család számára adománygyűjtést szerveztek, ahol sikerült annyi pénzt összegyűjteni, hogy haza tudják szállítani az édesanyát.

"Csak az iskolakapu szintjén ismertem Helen-t, de ő volt a leggondoskodóbb, legnagylelkűbb és legmegfontoltabb ember, egyben a legbeszédesebb is! Közösségünk nem lesz ugyanaz nélküled” - nyilatkozta a nő egyik hongkongi ismerőse.


(LBC)

Címkék: repülőgép