Borzasztó családi tragédia: Szitává lőtte volt feleségét a férfi, a hajtóvadászat után őt is holtan találták meg

2023. október 3. - 07:33 | Régió

Szörnyű tragédia történt hétfőn egy szlovákiai községben: egy 18 éves fiú holtan talált rá 40 éves édesanyjára. A nőt 70 éves volt férje ölhette meg, aki aztán a közeli erdőbe menekült. Röviddel éjfél után holtan találták meg – számolt be róla a TV Noviny.

Borzasztó családi tragédia: Szitává lőtte volt feleségét a férfi, a hajtóvadászat után őt is holtan találták meg
Fotó: TASR

Az elhunyt testvére szerint a nőre 18 éves fia talált rá a senicai járásbeli Dojč községben, szavai szerint pedig teste „szitává volt lőve“.

70 éves volt férjével csupán nemrég váltak el. A hozzátartozó szerint a járványidőszakkal kapcsolatos karantén után a nő meghízott, amiért a férfi elkezdte őt lenézni, valamint pszichikailag támadni. A nő ugyanakkor nem akart elválni, azt mondta, a férje egész életében gondoskodott róla, idős korára pedig ő akarta ugyanezt tenni vele.

A férfi végül elvált a nőtől, aki aztán talált magának új barátot. A hétfői tragédia minden bizonnyal épp a féltékenység számlájára írható.

A történtek után az idős férfi bemenekült a közeli erdőbe, ahol a rendőrség speciális, fegyveres egységei kezdték keresni, és egy hőkamerával felszerelt drónt is bevetettek. A portál szerint a férfit végül röviddel éjfél után holtan találták meg.


(tvnoviny.sk)