Bősi mentők is keresik az SaS Komáromból hazaindult, majd eltűnt poltári járási vezetőjét

2019. április 17. - 21:36 | Régió

Előrelépés a Garamszentkeresztnél történt rejtélyes baleset ügyében. A járókelők fedezték fel a Garamba zuhant terepjárót, csupa vér volt. A rendőrség szerint a kocsit egy 41 éves nő, Miriam M. vezette, aki egyébiránt az SaS poltári járási szervezetének vezetője. Egyelőre mindenki értetlenül állt a történtek előtt.

Bősi mentők is keresik az SaS Komáromból hazaindult, majd eltűnt poltári járási vezetőjét
Fotó: Noviny.sk

Szerda reggel folytatták a Garam környékbeli átkutatását, amiben részt vesznek a bősi Komplex Központi Mentőszolgálat egységei is. Csónakokkal kutatják a folyómedret és a partokat, eljutottak Garamszentkereszttől egészen Garamtolmácsig (Lévai járás). Ez mintegy 60 kilométeres szakasz, ugyanakkor nem akadtak a nő nyomára.

A rendőrség szerint a kocsit a 41 éves Miriam M. vezette, aki Komáromból tartott hazafelé, ahol egy találkozója volt munkaügyben. Az autót kedden reggel hét óra előtt találták meg a folyóba zuhanva de azt egyelőre a rendőrség sem tudta megsaccolni, mikor történhetett a baleset. A kocsi szélvédőjét egy szikla törhette be, vérfoltok voltak belül és az autó körül, a víz mellett is. Éppen ezért arra tippelnek, hogy a kocsival lehajthattak az útról és a dombon lezuhanva került a vízbe.

Családja utoljára hétfőn este beszélt vele. Édesanyja a Joj TV-nek úgy nyilatkozott, a barátjával beszélt telefonon, aki pedig közölte, hogy semmilyen gyanút nem keltett a hangja, teljesen hétköznapi beszélgetést folytattak, "mint két ember, aki szereti egymást".

Miriam egy losonci ügyvédi irodánál dolgozott, emellett az SaS poltári járásbeli szervezetének elnöke volt. Róbert Buček, az SaS szóvivője közölte, kellemetlenül érte őket ez a hír, de bíznak abban, hogy végül minden jóra fordul.

Édesanyja arra is gyanakszik, hogy lányát nem baleset érte, élettársa viszont csak azt szeretné, ha visszakaphatná.

(Noviny.sk)

Címkék: baleset, eltűnt, SaS