Bősről erősít a Pohronie?

2020. január 28. - 15:36 | Sport

A hét végén a nagymegyeriek elleni edzőmérkőzésen még a III. ligás bősiek mezében duplázott a Duna-partiak labdarúgója, Kojo Matic. A Paraméter értesülése szerint a bosnyák támadóra a Fortuna Liga őszi sereghajtója, a Pohronie szakvezetése vetett szemet.

Bősről erősít a Pohronie?
Lelkes Vince felvétele

„Valóban igaz a hír, csatárunk a hét elejétől a garamszentkeresztiekkel készül. Jelenleg próbajátékról van szó, de ha beválik, akkor szerződtetné őt az élvonalbeliek klubvezetése. Kojo jó felépítésű, gólerős csatár. Radványi Miklós, a Pohronie vezetőedzője alaposan feltérképezte őt, amikor nálunk edzősködött. Labdarúgónkat szerdán akcióban is kipróbálják, nevezetesen a komáromi KFC elleni előkészületi összecsapáson. Ha Matic eligazol, akkor nekünk is lépnünk kell. Egy gólerős támadót kell igazolnunk” – tájékoztatta hírportálunkat Kovács Zsolt, a nyugat-szlovákiai Tipos III. ligában a tabella 3. lépcsőfokán telelő bősiek klubmenedzsere.

Tőle azt is megtudtuk, hogy a Ján Bíreš vezetőedző által irányított bősiek két hete edzenek. Az első felkészülési mérkőzésükön 6:0 (gólok: Matic 2, Gányovics, Tóth Attila, Tóth László, öngól) arányban győzték le a IV. ligás nagymegyerieket. A folytatásban szombat délelőtt 11.00 órai kezdettel újabb mérkőzést játszanak. Szencen, műfüves pályán a Jozef Majoroš edző vezette III. ligás szenci MŠK együttese lesz a csallóköziek ellenfele. Mint ismeretes, Jozef Majoroš korábban a bősieknél is dolgozott.


ái