Botrány az Omegában: Kóbort hazugnak nevezte a basszusgitáros

Mihály Tamás közösségi oldalán kelt ki Kóbor János ellen, miután az Omega frontembere az MTI-nek adott interjúban többek közt azt mondta, a basszusgitáros a kilencvenes évek óta nem meghatározó tag a zenekarban - írja a 24.hu.

Kóbor az MTI-nek azt nyilatkozta, a kilencvenes évek közepétől Molnár György gitáros, valamint Benkő László billentyűs és Mihály Tamás, a zenekar egykori basszusgitárosa nem kapott fontos szerepet, szemben Szekeres Tamás gitárossal és Gömöry Zsolt billentyűssel.

“Ez az interjú elsősorban nekem szólt, meg persze a Molnár Gyurinak! Kóbor azt állítja, mi a 90-es évektől már nem vettünk részt a közös munkában, és minket Szekeres és Küronya váltott fel. Ez van különben feltüntetve a most megjelent angolnyelvű válogatáslemezen is. De hát ez hazugság! Egészen 2012-ig együtt zenéltünk, erre van néhány százezer tanúm” – írja Mihály Tamás a hosszas bejegyzésében, melyben az is olvasható, hogy az egykori basszusgitáros úgy érzi, kénytelen lesz ügyvédhez fordulni és beperelni Kóbort, aki szerinte többek közt hitelrontást követett el.

(24.hu)