BOTRÁNY: A terhes nő szerint megtámadta őt egy orvos – a kórház mindent tagad

2017. június 10. - 11:59 | Régió

Botránytól hangos a korompai (Krompachy) kórház, ahol egy terhes nőt megtámadott egy orvos. A kórház teljesen máshogy emlékszik a történtekre.

A terhes nő szerint az egész eset a szülészeten történt. Jana állítása szerint az orvos akkor támadott rá, mikor ki akart menni sétálni. „Az apám és a barátom nem ver meg engem. Akkor majd pont ő fog rám kezet emelni? Nem tudom, miért tette” – mesélte Jana.

A nő azt állítja, hogy csak a kórház elé akart kimenni a dolgaiért, ahol az édesanyja várta őt. Az orvosnak azonban nem tetszett, hogy a nő el akarta hagyni a részleget, ezért Jana állítása szerint megpofozta őt.

A kórház elismeri az incidens tényét, a fizikai támadást azonban tagadja. „A belső kivizsgálás alapján arra jutottunk, hogy a páciens nem tartotta be a kezelési rendszert. Az esetleges fizikai támadás tényét elutasítjuk” – tájékoztatott Marta Csergeová, a kórház szóvivője.

A terhes nő családja feljelentést is tett a rendőrségen – így a rend őreinek kell majd kivizsgálniuk, hogy melyik fél is állít igazat.

noviny.sk/para