Brutális ajánlattal csábíthatja át Škriniart az Intertől a Barca!

A Mundo Deportivo c. sportlap információi szerint a két klub képiselői már leültek tárgyalni - írja a spanyol lapra hivatkozva a Nový Čas.

Brutális ajánlattal csábíthatja át Škriniart az Intertől a Barca!
Milan Škriniar (Fotó. SITA)

A spanyol gigaklub óriási ajánlattal állhat elő annak érdekében, hogy a téli átigazolási időszak folyamán csapatot váltson a szlovák válogatott védője, Milan Škriniar. Az első tárgyalások információik szerint már lezajlottak, és az összeg, ami szóba került, nem kevesebb, mint 85 millió euró.

A katalánok tartanak attól, hogy francia védőjük, Samuel Umtiti térdsérülése elhúzódhat, éppen ezért érthető, hogy a megfelelő helyettest keresik a posztjára. A spanyol lapok szerint Ernesto Valverde vezetőedző szemelte ki Škriniart, de a tárgyalások állítólag még nagyon az elején járnak.

Érdekesség, hogy az Inter Milan és a Barcelona ugyanabban a csoportban vannak a Bajnokok Ligájában, október 24-én a katalánoknál mérkőznek, november 6-án pedig jön a milánói visszavágó.

Milan Škriniar 2017-ben érkezett a Sampdoriától az Internazionaléhoz 24 millió euróért. A nyár folyamán a Manchester United vezetőedzője, Jose Mourinho is érdeklődött iránta, ám az a hír járja, hogy a 23 éves védő az utóbbi időben arról tárgyalt csapatával, hogy meghosszabbítsa szerződését.

(Nový Čas)