Brutális családi dráma Vágsellyén: Fiatal férfi támadt a szüleire és testvérére, majd megölte magát!

2023. november 27. - 07:34 | Régió

Egy lakóházban történt erőszakos támadáshoz riasztották a rendőrséget és a mentőszolgálatot Vágsellyén - közölte az Országos Mentőszolgálat.

Brutális családi dráma Vágsellyén: Fiatal férfi támadt a szüleire és testvérére, majd megölte magát!
Illusztráció - archív felvétel

A Markíza információi szerint hajnali ötkor a vecsei városrész Hollý utcájában, egy ötödik emeleti lakásban történt az incidens, mely során az első hírek szerint négy személyt megkéseltek. A késelő ezután kiugrott a lakás ablakán. Ugyancsak az első hírek arról szóltak, hogy ő és két másik személy a helyszínen életét vesztette, a maradék két személyt kórházba szállították.

Később kiderült, hogy a támadó egy 23 éves fiatalember, aki a családjára - édesanyjára, édesapjára, testvérére - támadt rá. A szülők élték túl a támadást, a 17 éves testvére nem. Egyelőre nem világos, ki a harmadik halott, vagy van-e, mindenesetre a mentőszolgálat közölte, hogy három személynél állapították meg a halál beálltát.

"A mentők három személynél csak a halál beálltát tudták megállapítani. Két másik személyt az ellátásukat követően mellkasi sérüléssel szállítottak kórházba Nyitrára és Galántára" - árulták el. A mentőket vélhetően az édesanya hívta ki - közölte a Joj TV.

(parameter/Markíza/Joj TV)