BRUTÁLIS: Szexuális ragadozó művelt hátborzongató dolgokat egy nővel az erdőben

2023. július 23. - 19:38 | Régió

Életfogytiglan tartó szabadságvesztésre ítéltek egy 44 éves férfit, aki megerőszakolt egy vétlen nőt. Korábban már elítélték hasonló bűncselekmény miatt, fiatalkorában pedig gyilkosságot is elkövetett – számolt be róla a TV JOJ.

BRUTÁLIS: Szexuális ragadozó művelt hátborzongató dolgokat egy nővel az erdőben
Illusztráció - Cséfalvay Á. András

A férfi véletlenszerűen nézett ki magának egy idősebb nőt Vysoká nad Kysucouban (Čadcai járás). Miután megszólította az erdei úton gyalogló nőt, rávetette magát. Előbb ököllel többször megütötte az arcán, majd a földre lökte és megerőszakolta.

Mint kiderült, a férfit korábban már kétszer is elítélték szexuális erőszak miatt, ezért a bíróság a háromszor és nem többet elvét alkalmazta, amelynek értelmében életfogytiglan tartó szabadságvesztésre ítélte.

A vádlott fellebbezett az ügyben, a Zsolnai Kerületi Bíróság viszont elutasította azt, a Čadcai Járásbíróság ítélete így jogerőre lépett.

A TV JOJ szerint a férfi már tinédzser korában is bűncselekményt követett el – megölte szomszédját. Hogy ez pontosan milyen körülmények között történt, arra a riportban nem térnek ki.


(noviny.sk)