Bugár videóban mutatott bizonyítékokat arra, hogy nem hazudott Kočnerral kapcsolatban

A Híd elnöke, Bugár Béla szombaton megosztott egy videót a közösségi oldalán, amelyben azt igyekszik bizonyítani, hogy nem hazudott a tavalyi, Maldív-szigeteki kirándulásával kapcsolatban.

A videóban Bugár hangsúlyozza, nem tárgyalt Marian Kočnerrel, és azt is cáfolta, hogy előre egyeztetett találkozóról lett volna szó – ez utóbbit például a hotelfoglalást igazoló irattal bizonyítja, amelyen még 2017-es dátum szerepel, akárcsak a repülőjegy-foglaláson. A Híd elnöke a számlakivonatokkal azt is bizonyítja, hogy a kirándulást saját maga fizette.

„Az utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, hogy tudom-e bizonyítani, hogy a tavalyi kirándulásomat én fizettem. Különböző összeesküvés-elméletek láttak napvilágot, ezért úgy döntöttem, hogy bemutatok néhány bizonyítékot“ – írta a Facebookon.

A videóban Bugár beszél arról is, hogy több politikussal ellentétben Zsuzsovával sosem írogatott. Kočner Threema-üzeneteit szerinte szelektíven közlik, arról pedig nem beszélnek, hogy az ellenzéki politikusok között is volt, aki tárgyalt Kočnerrel.


(para)