Bundesliga - Union Berlin: az utolsó pillanatban meghiúsult Isco szerződtetése

2023. január 31. - 20:33 | Sport

Már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, végül mégsem igazolt a Schäfer Andrást is foglalkoztató Union Berlin labdarúgócsapatához a korábbi spanyol válogatott Isco.

Bundesliga - Union Berlin: az utolsó pillanatban meghiúsult Isco szerződtetése
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A német Bundesligában második helyen álló klub vezérigazgatója megerősítette a sajtóértesüléseket, hogy végül nem írták alá a szerződést.

"Szerettük volna, ha hozzánk igazol, de megvannak a korlátaink. Ezeket a korábbi megállapodásunkkal ellentétben ma átlépték, így az üzlet kútba esett"

- mondta Oliver Ruhnert.

A 30 éves támadó középpályás már Berlinben volt, az orvosok is mindent rendben találtak nála, de az utolsó részletek tisztázásakor - a Kicker című magazin tudósítása szerint - a felek nem tudtak megegyezni egymással.

A klub vezérigazgatójának szavait később cáfolták a spanyol futballista ügynökei, a német felet hibáztatva a tárgyalások kudarcáért.

"A mai megbeszélés során meg kellett állapítanunk: partnerünk már nem áll készen arra, hogy az eredetileg meghatározott keretek között mozogjon"

- közölte a játékos menedzsmentje.

Isco szabadon igazolhatóként érkezett a német fővárosba azt követően, hogy karácsony előtt a Sevilla felbontotta kétéves szerződését. A spanyol futballista augusztusban ingyen szerződött az andalúz csapathoz a Real Madridtól, az idény első felében 19 mérkőzésen egy gólt szerzett és három találatot készített elő.

A Real Madriddal kilenc év alatt 19 trófeát nyert, többek között három bajnoki címet, egy spanyol Király Kupát, öt Bajnokok Ligáját és négy klubvilágbajnokságot.

(MTI)

Címkék: Bundesliga, Isco