Bunyó a szlovák parlamentben! Fico piálása miatt kaphatott a pofájára a legpofátlanabb smeres képviselő

2020. június 10. - 14:32 | Belföld

A törvényhozásban volt egy kis cicaharc, amelynek következtében az egyik legkevésbé beszámítható smeres képviselő kaphatott egy átszállót a korábban humoristaként ismert matovičos honatyától, Jožo Pročkótól, aki viszont mindent tagad. Kép is készült a megráncigált "áldozatról", akit mentálisan visszamaradottnak tart az "elkövető".

Bunyó a szlovák parlamentben! Fico piálása miatt kaphatott a pofájára a legpofátlanabb smeres képviselő
Facebook
Kapcsolódó cikk:

Pročko hisztis provokatőrnek tartja Blahát, és megmutatta ő is a nyakát!

A konfliktus úgy kezdődött, hogy Pročko azt állította a parlamenti ülésnapon, hogy Robert Fico részeg. Az OĽaNO politikusa nem maradt a puszta megállapításnál, hanem ügyrendi javaslatban azt vetette fel, hogy orvos legyen a közelben, mert a Smer elnöke és annak egyik párttársa, Ľubomír Vážny alaposan betintáztak.

Erre a felvetésre megszólalt a smeresek észlénye, a magát marxistának tartó paprikajancsi, Ľuboš Blaha, akiről nehéz lenne akár egy jó szót is szólni. Most sem hazudtolta meg magát, magából kikelve elkezdett ordítozni, hogy Pročko egy büdös majom. Ennek az üvöltözésnek lehetett az a folyománya, hogy az exhumorista képviselő zokon vette Blaha szavait és a törvényhozás éttermében állítólag megtámadta a smeres figurát. Pročko mindezt tagadja, azt mondja, hozzá sem nyúlt a marxista megmondóemberhez. Hozzátette, Blahára olyan lehet rátámadni, mintha az ember egy mentálisan visszamaradott személybe kötne bele.

Blaha a balhéját rögtön ki is posztolta a közösségi oldalára. Ott azt magyarázza, hogy a kormánypárti kollégája nem tudta feldolgozni a szóbeli konfliktusukat, ami azért egy elég érdekes megfogalmazás, tekintve, hogy ő volt az, aki lebüdösmajmozta a képviselőtársát. "Megfogta a kezemet és a nyakamat, elkezdett vadul rángatni és fojtogatni" amíg a pincér közbe nem lépett - vallott a menzás jelenetről Blaha, aki jelezte, megy látleletet vetetni az orvoshoz, aztán feljelentést is tesz.

Ismerve Blaha szereplési vágyát, még az is lehet, hogy a smeres illető csak behúzódott a budiba és magára rontott Marx vaskos fő művével. Elagyabugyálhatta magát a Tőkéjével és kipanaszkodta magát a Facebookon.

(sp)