Cáfolja a PSG Messi távozását - szerintük Christophe Galtier félreérthetően fogalmazott

2023. június 1. - 20:50 | Sport
Cáfolja a PSG Messi távozását - szerintük Christophe Galtier félreérthetően fogalmazott
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

"Christophe Galtier nem egészen helyesen fogalmazott. Úgy értette, hogy a Clermont elleni meccs lesz az utolsó ebben a szezonban Messi és a PSG számára"

- áll a PSG közleményében.

A szakember csütörtökön újságíróknak beszélt arról, hogy az argentin sztárfutballista szombaton, a Clermont elleni bajnokin lép utoljára pályára a csapatban.

"Abban a kiváltságban volt részem, hogy a világ valaha volt legjobb játékosát edzhettem. Ez lesz az utolsó mérkőzése a Parc des Princes-ben és nagyon remélem, hogy szívélyes üdvözlésben részesül"

- mondta a tréner.

A nemzetközi sajtóban már május elején hírt adtak a hétszeres aranylabdás, decemberben világbajnoki címet nyert argentin játékos távozásáról. Az átigazolási ügyekre specializálódott, általában jól értesült Fabrizio Romano akkor azt írta, hogy Messi édesapja, Jorge Messi már egy hónappal azt megelőzően közölte a döntést a párizsi klub vezetőivel.

A 35 esztendős sztárnak júniusban jár a le a szerződése a PSG-nél, így ingyen távozhat.

Messi 2021 augusztusában hagyta el előző klubját, az FC Barcelonát - amelynek 2000 óta volt a tagja - és igazolt a Paris Saint-Germainhez, amellyel tavaly és idén is francia bajnokságot nyert.

(MTI)

Címkék: Lionel Messi